Odlična prilika za studente Građevine: Prijavi se na konferenciju “Građevinarstvo i infrastruktura 6 ekonomija Zapadnog Balkana”

Događaj traje 15. i 16. septembra 2021. godine i sastoji se od plenarnih sesija s prezentacijama i obraćanjima, nakon čega slijede 3 panela i dvodnevni virtuelni (online) B2B sastanci. Učešće na konferenciji i B2B sastancima je besplatno.


06f27305 b6eb 4f79 b599 b1ffa7391990konferencija 2
Foto: Mreža za izgradnju mira

U ime Komorskog investicijskog foruma Zapadnog Balkana (KIF ZB) u okviru EU projekta “EU podrška KIF ZB”, Vanjskotrgovinska/ Spoljnotrgovinska komora BiH u saradnji sa komorama u regiji i EEN mrežom organizuje veliki hibridni događaj iz oblasti građevinskog i srodnih sektora pod nazivom “Građevinarstvo i infrastruktura 6 ekonomija Zapadnog Balkana”, prenosi Mreža za izgradnju mira.

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane da učestvuju na plenarnoj sesiji i virtuelnim (online) poslovnim susretima koji će se održati 15. i 16.09.2021. godine u Sarajevu, kazali su iz VTK.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Sam događaj je hibridnog i regionalnog karaktera, kao najbolja kombinacija “off/on-line” sadržaja, a fokus je na građevinskom i srodnim sektorima.

Glavni cilj događaja je uspostavljanje kontakta i saradnje između poslovnih subjekata na području Zapadnog Balkana (ZB), te promocija aktuelnih i budućih projekata u građevinskom i drugim srodnim sektorima.

Događaj se sastoji od plenarnih sesija s prezentacijama i obraćanjima, nakon čega slijede 3 panela i dvodnevni virtuelni (online) B2B sastanci.

Program događaja će obuhvatiti:

  • Kratak osvrt na stanje u građevinskom sektoru u regiji ZB
  • Izazovi u poslovanju kao što su slobodno kretanje radnika, priznavanje certifikata i dr.
  • Mogućnosti, prednosti i primjena cirkularne ekonomije u regiji ZB
  • Investicijski i infrastrukturni projekti u regiji ZB

Organizatori događaja pozivaju vas da učestvujete na konferenciji i B2B sastancima, gdje će preduzetnici imati priliku upoznati potencijalne poslovne partnere.

Učešće na konferenciji i B2B sastancima je besplatno. Registracija je obavezna putem platforme  do 13. septembra, a detaljniju agendu možete pronaći ovdje.