Obavještenje stipendistima Općine Velika Kladuša

Općina Velika Kladuša ima obavijest za sve svoje stipendiste.


stipendije velika kladusa

Općina Velika Kladuša obavještava sve svoje stipendiste, ukoliko to nisu učinili do sada, da odmah, a najkasnije do 30. novembra tekuće godine, u skladu sa članom 2. Ugovora o stipendiranju, dostave Uvjerenje o svom statusu na fakultetu u akademskoj 2020/21. godini.

Obaveza dostavljanja uvjerenja se odnosi na stipendiste iz akademske 2019/20. godine, kao i stipendiste Općine iz ranijih godina, a koji još uvijek nisu dostavili dokaz o završetku godine studija za koju su primali stipendiju.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Protiv stipendista koji u ostavljenom roku ne dostave traženo uvjerenje bit će poduzete mjere u skladu sa ugovorom o stipendiranju.

Uvjerenje se može dostaviti poštom na adresu: Općina Velika Kladuša, 77230 Velika Kladuša, Ulica Hamdije Pozderca broj 3, ili neposredno predati u Službu za upravu, društvene djelatnosti i zajedničke poslove u zgradi Općine. Za sve dodatne informacije stipendisti mogu kontaktirati Službu za upravu, društvene djelatnosti i zajedničke poslove, telefonom na broj: 037-770-030, lokal 231 ili e-mailom: vkladusa@bih.net.ba.

Više informacija pročitajte na službenoj stranici Opštine Velika Kladuša, klikom ovdje.