Nastavak uspješne saradnje: AIESEC BiH i STUDOMAT potpisali novi ugovor

Danas je potpisan novi jednogodišnji ugovor o generalnom medijskom partnerstvu između AIESEC-a BiH i portala STUDOMAT.ba.


aiesec studomat

Ugovor o generalnom medijskom partnerstvu između AIESEC-a, najveće međunarodne organizacije studenata, i portala STUDOMAT.ba, najveće internet zajednice studenata u regionu, potpisali su predsjednik AIESEC-a BiH Arman Lukač i direktor portala STUDOMAT.ba Amer Musić.

Advertisements

Novi ugovor predstavlja nastavak dugogodišnje saradnje između AIESEC-a i portala STUDOMAT.ba.

– Velika mi je čast i zadovoljstvo da se uspješna saradnja portala STUDOMAT.ba i AIESEC-a u Bosni i Hercegovini današnjim potpisivanjem ugovora nastavlja. U narednom periodu ćemo zajedničkim snagama još intenzivnije raditi na približavanju i nuđenju novih prilika mladima u BiH, te unapređenju i razvoju svake mlade osobe kroz naše aktivnosti i programe koji će im biti na raspolaganju. Za period od narednih godinu dana imamo odlične i jedinstvene prilike i pogodnosti koje ćemo nuditi svim mladima u BiH, a STUDOMAT.ba, kao lider u ovoj branši i servis sa najvećim utjecajem i dosegom u Bosni i Hercegovini prepoznajemo kao idealnog partnera koji će ovo približiti svakoj mladoj osobi u našoj zemlji. S nestrpljenjem iščekujemo naredni period kada ćete vidjeti i osjetiti prve rezultate ove saadnje, kazao je Arman Lukač, predsjednik AIESEC-a u Bosni i Hercegovini.

– Saradnja AIESEC-a i našeg portala prerasla je u tradiciju. Već nekoliko godina uspješno sarađujemo, a posebno nas raduje činjenica da je saradnja iz godine u godinu sve bolja i produktivnija. Čast nam je i zadovoljstvo da smo partner sa najvećom međunarodnom organizacijom studenata. Nastojat ćemo da ovu organizaciju kroz pravovremeno izvještavanje o projektima i aktivnostima približimo studentima u Bosni i Hercegovini, kako bi se naši studenti uključili u rad AIESEC-a i iskoristili sve ono što ova sjajna organizacija nudi, rekao je nakon potpisivanja ugovora Amer Musić, direktor portala STUDOMAT.ba.

Advertisements

O AIESEC-u

AIESEC, najveća organizacija vođena od strane studenata, je međunarodna platforma kroz koju mladi ljudi otkrivaju i razvijaju svoj potencijal i vrše pozitivan uticaj na društvo. Radeći u partnerstvu sa kompanijama i univerzitetima, AIESEC ima preko 60 godina iskustva u razvoju mladih lidera sa internacionalnim iskustvom. AIESEC čini više od 100.000 članova sa 2400 univerziteta u preko 125 zemalja i teritorija. AIESEC u Bosni i Hercegovini postoji od 1953. godine, što BiH čini jednom od najstarijih AIESEC zemalja svijeta.

(STUDOMAT.ba)