Najslađi ‘ups’ ikad: Mladić u prijavi za posao umjesto biografije poslao fotku svog psa

Kada konačno s diplomom krenemo u svijet rada, prilikom prijave te samog razgovora za posao želimo ostaviti što bolji dojam. Prijavu preko maila obično pregledamo hiljadu puta kako se ne bi potkrala neka greška, ali čini se da nije kraj svijeta ni kada prilikom prijave totalno 'failamo'. Kao što je to učinio jedan mladić koji je umjesto CV-a poslao fotku svog ljubimca.


dog 1564648528

Traženje posla je vrlo stresno, a još je veći stres kada prije samog razgovora za posao već kiksamo. Kako je to moguće? Idealan primjer za objasniti kiks prije odlaska na razgovor i ostavljanja prvog dojma jest jedan mladić. O njemu je na Redditu pisao njegov prijatelj, prenosi mojfaks.com.

Naime, mladić se išao prijaviti za posao u jednu kompaniju i sve bi bilo dobro da je u mailu priložio biografiju. Slučajno je u attachment maila stavio fotku svog psa umjesto CV-a i malo se obrukao. No, čini se ništa strašno jer su mu iz firme zahvalili na prijavi i zamolili ga da ovaj put pošalje bografiju, a ne fotku svog ljubimca.

83276024447551

Vjerujemo da ćete nakon ove priče dvaput provjeriti jeste li sve napravili kako treba u mailu prije samog slanja prijave.

(STUDOMAT.ba)