Na ovaj način studenti hlade namirnice u studentskim domovima

Ovi studenti uspjeli su se snaći u neugodnoj situaciji.


ipiccy image
Foto: Screenshot TikTok

Studenti studentskog doma u Osijeku su smislili domišljat način uz pomoću kojeg mogu ohladiti sve namirnice i pića koja imaju, s obzirom na to da nemaju frižidere u svojim sobama. U komentarima se odmah pokrenula rasprava o tome zašto ne ostavljaju hranu u frižiderima koji su im dostupni u zajedničkim kuhinjama, a odgovori su vrlo zanimljivi.

Studentski studentskog doma u Osijeku su osmislili zanimljiv način kako zimi mogu držati namirnice i pića na hladnom zraku, a to je tako da su sve stvari stavili u vrećice. Te vrećice su zatim zatvorili s vanjske strane njihovih prozora na studentskim sobama, a pričvrstili su ih tako da su vrećicu pritisnuli zajedno s prozorom kada su ga zatvorili.

Na videu je vidljivo kako to ne praktikuje jedna osoba, već nekoliko njih i na taj način hlade svoje namirnice i pića zimi s obzirom na to da nemaju dostupne frižidere u studentskim sobama.

Video je postao viralan te je prikupio više od 25 hiljada lajkova, a među brojnim komentarima su se našli i oni koji se pitaju kako frižideri nisu dostupni u studentskim sobama, piše Teen 385.

@hana.rasek

#osijek #fyp

♬ Follow weeememes – Memes

Na to su im drugi odgovorili da imaju zajedničke frižidere koje dijele međusobno, ali da postoji nekoliko problema:

-Ekipa jede tuđu hranu ako se ostavi u frižideru, čak i ako naznačiš da je to tvoje, napisala je jedna djevojka.

Uz to, žale se na činjenicu da su frižideri izrazito mali, a cijeli sprat mora dijeliti taj jedan frižider. U svakom slučaju, oni su svojem problemu pronašli zanimljivo rješenje.