Konkurs za stipendije na Univerzitetu u Melbourneu

Univerzitet u Melbourneu raspisuje konkurs za dodjelu stipendija domaćim i internacionalnim studentima koji se upišu na neki od ponuđenih studijskih programa na Univerzitetu.


U okviru fonda Margaret Harrap, Univerzitet u Melbourneu dodjeljuje stipendije domaćim i inostranim studentima, za akademsku 2020/2021. godinu. Stipendija iznosi 1000 dolara.

Kako biste postali aplikant potrebno je da se upišete ili da ste odveć upisani na neki od studijskih programa na Univerzitetu u Melbourneu. Neophodno je samo posjedovanje certifikata o besprijekornom znanju engleskog jezika.

Dokumentacija koja vam je potrebna za upis su kopije diplome, transkripta i CV. Kandidati će biti odabrani shodno finansijskoj potrebi.

Pregledu studijskih programa koji stoje u ponudi za upis, kako biste aplicirali, možete pristupiti putem linka.

Rok za aplikaciju je 31. oktobar 2020.

Detaljnije informacije potražite na www.unimelb.edu.au


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

Ajla Bašić

Studentica sam Pravnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu. Svestrana osoba, a pored prava posebice se interesujem za književnost. Pišem, a moji radovi su nagrađivani, te objavljeni u nekoliko zbornika i časopisa. Zaljubljenik sam u svaki vid umjetnosti, a lično smatram da je "umjetnost - sve što nas okružuje".
X