Konferencija “Studenti u susret nauci” – StES u Banjaluci

Studentski parlament Univerziteta u Banjaluci organizuje konferenciju “Studenti u susret nauci” – StES u periodu od 27. do 30. novembra 2017. godine. StES konferencija sa međunarodnim učešćem je vodeća naučno-stručna konferencija studenata, multidisciplinarnog karaktera.


StES 2

Cilj konferencije je da se prikažu naučna i stručna dostignuća studenata i mogućnost njihove primjene u parksi, te da se odrede pravci daljeg istraživanja. Ovo je prilika za unapređenje naučno-istraživački rad studenata, promovisanje naučnog duh akademske zajednice, te prilika za razmjenu mišljenja i sklapanje novih prijateljstva.

Dio ovogodišnje StES konferencije možete biti ili kao aktivni ili kao pasivni učesnik.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Kao aktivni učesnik prijavljujete Vaš rad koji ćete izlagati tokom konferencije. Sažeci i radovi su klasifikovani u šest naučnih oblasti: prirodne nauke, inžinjerstvo i tehnologija, medicinske i zdravstvene nauke, biotehničke i poljoprivredne nauke, društvene nauke i humanističke nauke.

Prijava rada dostavlja se na maternjem i engleskom jeziku, a mora da sadrži: naziv rada,  ime i prezime autora i koautora, univerzitet i fakultet sa kojeg dolazi student,  ime, prezime, zvanje i titula mentora, e-mail odgovornog autora, tematska oblast rada, apstrakt rada (do 250 riječi) i ključne riječi (3 – 6 riječi).

Svoje radove/prijave pošaljite putem e-mail adrese: paper.stes@unibl.org najkasnije do 10. oktobra 2017. godine. Radovi će biti recenzirani, a radovi koji prođu recenziju biće objavljeni u Zborniku radova StES 2017. Zbornik radova biće objavljen neposredno prije konferencije.

StES 1

Organizator StES konferencije je Studentski parlemant Univerziteta u Banjaluci u saradnji sa Univerzitetom u Banjaluci. Pokrovitelji konferencije su Ministarstvo nauke i tehnologije Republike Srpske i Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske.

Za sve one koji nisu stigli pripremiti svoj naučni rad ili apstrakt, nedostaje im vremena za kvalitetnu pripremu prezentovanja, a ipak ih zanima kako će to sve da izgleda, ostaje otvoren poziv za učešće kao pasivni učesnik. To znači da ostvarujete sva prava i pogodnosti i da ste učesnik ovogodišnjeg StES-a, ali da nemate obavezu pisanja, slanja i predstavljanja Vašeg rada.

Možete se prijaviti putem e-maila: participations.stes@unibl.org Prijava treba da sadrži: ime i prezime, datum i godinu rođenja, univerzitet i fakultet sa kojeg dolazite, godinu studija i odsjek i kontakt podatke (broj telefona, e-mail).

Više informacija o konferenciji, prijavi radova i učešću možete dobiti na internet stranici StES-a: www.stes.unibl.org, putem e-mail adrese: stes@unibl.org ili na brojeve telefona: +387 51 321 188; +387 65 217 387; +387 65 637 200.

#StES17UNIBL  #PoweredbyScience

(STUDOMAT.ba)