Kako se povezati sa pravim prilikama na LinkedInu?

LinkedIn nam daje priliku da kroz svaku objavu iskomuniciramo svoju ličnost i vrijednosti te budemo prisutni i vidljivi u ‘online’ svijetu ispred svojih potencijalnih poslodavaca i poslovnih partnera.


97014044 3538263822866820 3918851791504015360 o 810x428 1

Zamislite da na idućem razgovoru za posao ili poslovnom sastanku uopće ne morate trošiti vrijeme na uvodno predstavljanje jer druga strana vrlo dobro zna sve o vama te temeljem vaših objava već ima osjećaj da vas „dobro poznaje“. Samim time su daleko veće šanse da će vaš susret završiti pozitivnim ishodom o kojem ste oduvijek sanjali.

Izgraditi poslovni brend nije lako, zahtijeva izlaganje, ranjivost i konzistentno objavljivanje, ali se itekako isplati.

Tanja će vam ispričati kako je pomoću LinkedIna izgradila uspješan osobni brend te osigurala podršku svojim projektima i otvorila vrata u preko 60 vodećih tvrtki i brendova u Hrvatskoj, ali i u Chicagu i Londonu. To znači da ista pravila vrijede u cijelom svijetu, a Tanja će ih s vama podijeliti u ponedjeljak.

Kako prezentirati svoje poslovno iskustvo na atraktivan način, čak i kad ga možda i nemate previše, te kako se povezati s utjecajnim ljudima iz svoje industrije, sredine ili svijeta, samo su neke od tema koje će Tanja pokriti.

Nakon Instagram livea znat ćete i koje uobičajene greške izbjegavati te kako učiniti svoje objave #trending u kategorijama određene ekspertize.

Tanja Džido je uspješna poduzetnica i osnivačica portala Shhhefica, predavačica na brojnim poduzetničkim akademijama te autorica modernih programa digitalnog marketinga. Iza nje je više od 10 godina iskustva u komunikacijama za vodeće hrvatske i međunarodne tvrtke, a posljednje tri godine radi kao neovisna konsultantica.

Dobitnica je brojnih priznanja, poput nagrade Female Role Model of the Year 2019. na Central European StartUp Awards. Aktivno promovira poduzetništvo mladih, kao i inicijative za osnaženje mladih žena te je stalna kolumnistica u najčitanijem magazinu „Ljepota i Zdravlje“.

Vjerujemo da će vam Tanjino predavanje služiti da pronađete prave prilike kako biste ostvarili svoju karijeru iz snova, stoga budite s nama u ponedjeljak, 18.5.2020., od 10 sati na našem Instagramu!

Više informacija potražite ovdje.