Javni poziv za savjetovanje sa “Pasošem kompetencija”

U saradnji sa Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, Centar za edukaciju i obrazovanje objavio je Javni poziv za besplatno savjetovanje i popunjavanje 'Pasoša kompetencija', uz pomoć certifikovanog savjetnika.


Pasos kompetencija

Kroz “Pasoš kompetencija” analiziramo svoj život kroz osam životnih polja. Nakon identifikacije, vrednovanja i bilansiranja, izdaje se potvrda Pasoša kompetencija, u kojoj su sadržana ključna znanja, vještine i kompetencije osobe koja je ispunjavala “Pasoš kompetencija”.

Ispunjavanjem “Pasoša kompetencija” olakšava se proces prepoznavanja vlastitih znanja, vještina i kompetencija, što rezultira bolje pozicioniranje na tržištu rada, prepoznavanje vlastitih prednosti i mogućnosti za osnivanje samostalnog poslovnog poduhvata ili jačanje samopouzdanja.

Prijaviti se možete putem sljedećeg obrasca.

Popunjavanje “Pasoša kompetencija” uz pomoć certifikovanog savjetnika, za odabrane kandidate je besplatno. Samo odabrani kandidati će biti kontaktirani.

Savjetovanje će se odvijati tokom septembra i oktobra, radnim danima, u toku radnog vremena (8-16 sati).

Centar za edukaciju i obrazovanje i Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, snose troškove instrumenta “Pasoša kompetencija”, izdavanja potvrde, troškove savjetnika, organizacije savjetovanja i prostora za savjetovanje.

Putne troškove za odabrane kandidate koji dolaze izvan Grada Tuzla, snose sami kandidati.

Kanditati/kinje će se selektirati na osnovu Odluke o općim kriterijima za odabir kandidata za nekomercijalne usluge i edukacije Centra za edukaciju i obrazovanje. Prijavom potvrđujete da ste upoznati o sadržaju odluke. Prednost pri odabiru kandidata, imat će nezaposlene osobe.

Za sve informacije i upite, možete se obratiti na e-mail: info@ceo.ba.

Prilozi:

(CEO.ba)