Italijanska kompanija traži radnike u BiH za rad na kruzeru

Bosna i Hercegovina je postala ozbiljna destinacija kruz kompanija za pronalaženje kandidata za rad u ugostiteljstvu. To dokazuju intervjui sa tri velike kruz kompanije, sa kompanijom Viking, sa kompanijom MSC, i najavljeni intervju sa kompanijom NCL koji će se takođe održati u Banjoj Luci u martu.


Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Agencija Kouzon ove zime ima mnogo aktivnosti. Nakon uspješnog intervjua sa kompanijom Viking koji je u novembru održan u Banjoj Luci, sada se očekuje još jedan intervju u Banjoj Luci, sa kompanijom MSC.

Sve više mladih ljudi odlučuje da se zaposli na ovoj kompaniji koja raste nevjerovatnom brzinom. Ukoliko govorite engleski i njemački jezik, imate 19-35 godina, a želite da gradite inostranu karijeru u ovoj italijanskoj kompaniji, ovo je prilika za vas.

O kompaniji

Kompanija MSC je osnovana davne 1970. godine, i najveća je kruz kompanija koja je u privatnom posjedu porodice Aponte. Do 1988., imali su samo teretne kruzere za prevoz robe, kada su kupili prvi turistički kruzeri. Trenutno imaju 12 luksuznih kruzera, i još tri koja će početi da plove u naredne dvije godine. Njihovi kruzeri plove Mediteranom, Srednjom Amerikom te Južnom Afrikom.

Otvorene pozicije

Otvorene pozicije na koje možete da se prijavite za ovaj intervju su:

  • Sve pozicije u restoranu
  • Sve pozicije u baru
  • Guest services
  • Gift Shop
  • Housekeeping
    I još mnogo drugih!

Za sve kandidate koji prođu intervju, kompanija MSC organizuje obuku u trajanju od 5 dana, gdje će svim kandidatima biti obezbjeđen smještaj i hrana.

Kako se prijaviti

Prijava za treba da se sastoji od CV-ja na engleskom jeziku, u kojem je detaljno opisano radno iskustvo kandidata. Nakon prijema CV-ja, bićete pozvani na informativnu prezentaciju o životu i radu na kruzerima, gdje će biti rečeno sve o kruz kompanijama sa kojima Kouzon sarađuje, pozicijama na koje se moguće prijaviti, platama, proceduri, troškovima dokumentacije nakon dobijanja zaposlenja, te će biti odgovoreno na sva pitanja prisutnih. Prijava važi za sve kompanije sa kojima Kouzon sarađuje, MSC, Viking i NCL. Sljedeća prezentacija će biti održana 26. januara u Sarajevu i 27. januara u Banjoj Luci. Za više informacija o prezentacijama, kontaktirajte email adresu: bih@kouzon.com.mk

Kontakt informacije

Agenciju Kouzon možete da kontaktirate na email bih@kouzon.com.mk, telefon 066 53 30 30 ili Facebook stranicu, a kancelariju možete pronaći na adresi Ivana Franje Jukića 11 (Tržni Centar Vidović), Banjaluka.

(Fokus.ba)