“Humanitarna akcija”: Studentica iz Srbije organizuje proslavu rođendana za svog psa

Lea je istakla kako je zabava "humanitarnog karaktera", a ulaznice će biti u vidu donacije novca.


lea influenserka
Foto: Instagram

Poznata influenserka i youtuberka iz Srbije Lea Stanković pozvala je svoje pratitelje na veliku rođendansku zabavu koju organizuje za svog ljubimca – psa Coca, a koja je, naglasila je, humanitarnog karaktera.

Lea, koja je posljednjih godina jedna od najpoznatijih youtuberki u regionu te mnogim mlađim naraštajima i uzor, pratitelje je pozvala na događaj u čast svoga psa Coca koji će se održati za vikend, tačnije u nedjelju 8. maja.

U svojoj objavi, Lea je istakla kako je zabava “humanitarnog karaktera” te da će ulaznice na “Žurku sa Coco” podrazumijevati donacije u vidu novca, hrane ili opreme za ljubimce u potrebi.

 – Konačno je došao trenutak da vas pozovem na event koji već dugo organizujemo i koji za cilj ima da se dobro provedemo i usrećimo naše četveronožne drugare, rekla je, pa dodala:

 – Imat ćemo razne aktivnosti kao što su profi slikanje, poslastice za pse i svašta nešto.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lea Stankovic 👑 (@lastankovic)

Također, objasnila je kako će na ovom događaju posjetitelji imati priliku i da udome nekog od napuštenih pasa ukoliko se na to odluče.

Inače, Lea ima dva psa, od kojih je jednog od njih udomila, a na svom profilu nerijetko dijeli fotografije sa svojim ljubimcima.

Studentica je druge godine modnog marketinga na internacionalnoj modnoj akademiji u Parizu, a sa snimanjem za YouTube počela je 2015. godine. Na svom kanalu, danas ima 739 hiljada pretplatnika, a slične brojke prate je i na ostalim društvenim mrežama.

Jednom prilikom otkrila je kako ima podršku svoje porodice, a objasnila je i kako se nosi sa odgovornošću zbog mlađih naraštaja koji je prate:

– Odgovornost je na roditeljima čija me djeca prate. Oni trebaju provjeravati šta njihova djeca gledaju, rekla je Lea za hrvatski Story, prenosi Klix.ba.