HUB volonterka i studentica Farmaceutskog fakulteta dobila priznanje za najbolju studenticu godine

HUB volonterka i studentica Farmaceutskog fakulteta UNSA, Sumeja Hadžalić dobila je priznanje za najbolju studenticu godine!


Kao što smo i navikli, iz Homework HUB-a i ove sedmice stižu lijepe vijesti. Kako su napisali na svojim profilima na društvenim mrežama, HUB volonterka i studentica Farmaceutskog fakulteta UNSA, Sumeja Hadžalić dobila je priznanje za najbolju studenticu godine!

Advertisements

Upoznajte Emu i Sumeju, studentice koje su kreirale malu riznicu znanja RemediesLab

– Naši HUB medicinari položili anatomiju. Čestitke Affanu, Amini, Lejli, Emi, Fuadu i Alenu. Naš HUB inženjer Ažman položio sistemsko programiranje. Naša HUB inženjerka Ana Mirjana se vratila iz Beograda i položila kolokvijume, i tu čast donijela preukusne mafine. HUB FIT-ovci uspješno stigli u Mostar i želimo im puno sreće sad na ispitama i da nas obraduju isto ovako dobrim vijestima, piše HUB.

Advertisements

U HUB-u ko uči na ispitu se ne muči, poručuju iz HUB-a.

Šta je Homework Hub?

Homework Hub je multifunkcionalni prostor za učenje, rad i druženje. Zasnovan je na principu coworking prostora s prilagodbom za studente i mlade. Homework Hub je, kako kažu osnivači, nastao iz potreba sa kojima su se i sami susretali kao studenti, a to je motivirajući prostor gdje mladi mogu ispunjavati svoje školske/univerzitetske obaveze, učiti sami ili u grupi i pripremati se za ispite, testove i kolokvijume.

STUDOMAT kutak