Global Citizen event u Centru za kulturu u Sarajevu: Ostavi trag ove zime!

Nakon što je prvi put prolongiran događaj u Centru za kulturu u Sarajevu, koji se trebao održati 12. novembra, vas želimo obavijestiti da će se događaj pod imenom - Ostavi trag ove zime! – Global Citizen - održati u tekućoj sedmici, odnosno u četvrtak 4.12. sa početkom u 19:00h na istoj lokaciji (ulica Jelićeva)!


aiesec sarajevo zima

Nakon što je prvi put prolongiran događaj u Centru za kulturu u Sarajevu, koji se trebao održati 12. novembra, vas želimo obavijestiti da će se događaj pod imenom „Ostavi trag ove zime! – Global Citizen“ održati u tekućoj sedmici, odnosno u četvrtak 4.12. sa početkom u 19:00h na istoj lokaciji (ulica Jelićeva)!

Mnoga iznenađenja se spremaju za vas na ovaj datum, a predstavnici AIESECa će da vam predstave programe razmjene, koje nude ove zime u Rusiji i Bugarskoj!

Global Citizen je program od strane AIESECa, koji vam nudi mogućnost da boravite u jednoj stranoj zemlji skoro 2 mjeseca, upoznate ljude sa svih krajeva svijeta, razvijete svoje profesionalne i lične vještine, a pri tome radite na izazovnim, no ipak zabavnim projektima.

Važno je naglasiti da, za aplikaciju na projekte ovog programa, ne morate biti član AIESECa, niti je AIESEC namijenjen isključivo studentima Ekonomskog fakulteta u Sarajevu, već studentima iz svih oblasti obrazovanja! Od studenata se očekuje (relativno) dobro poznavanje engleskog jezika i otvorenost prema ovakvim iskustvima!

Informacije o događaju možete pronaći ovdje kao i na Facebook stranici AIESEC Sarajeva.

(STUDOMAT.ba)