Fakultet podržao profesora koji postaje zvijezda: “Već znamo da je savršen”

Iznimno je dobar predavač i ima dar za prenošenje znanja drugima te su mu predavanja uvijek dobro pripremljena.


toni sculac
Foto: Instagram

Splićanin Toni Šćulac novi je “Gospodin Savršeni”, a iako ovaj mladić posjeduje odlične kvalitete, upravo zbog istih mu spočitavaju kako mu učešće u ovoj emisiji ne priliči. Sada, javili su se fakulteta gdje on radi, izrazivši mu podršku.

Emisija “Gospodin Savršeni” koja je tri godine pauzirala zbog korone ubrzo se vraća na male ekrane, a zavodnik za čije će se srce dame boriti ima odlične kvalitete.
Naime, riječ je o Splićaninu Toniju, docentu Prirodnoslovno-matematičkog fakulteta na kojem od 2019. i predaje.

Iako su mnogi bili oduševljeni što se u ulozi savršenog muškarca pojavljuje jedan intelektualac, neki su to i osudili tvrdeći kako Toniju ne priliči da se pojavljuje u ovoj emisiji. Sada, javili su se fakulteta gdje mladi fizičar predaje otkrivši da ga apsolutno podržavaju, piše Klix.ba.

 – Iznimno je dobar predavač i ima dar za prenošenje znanja drugima te su mu predavanja uvijek dobro pripremljena, zanimljiva i suvremena. Studentima strastveno prenosi svoje znanje, uvijek im je na raspolaganju tijekom i poslije nastave te za neposredne i on-line konzultacije. U slučaju ako student i nakon objašnjenja nešto ne razumije, spreman je naći neograničen broj kreativnih rješenja kako mu približiti gradivo, napisali su na svom zvaničnom Facebook profilu gdje su dodali kako Tonija upravo ovako vide studenti.

Da je odličan profesor, Toni je potvrdio i 2020. kada je dobio nagradu fakulteta za najboljeg profesora, a godinu prije nagrađen je i za svoj naučni rad nagradom Sveučilišta u Splitu u kategoriji naučnika uključenih u velike kolaboracije.

 – Da je savršen mi znamo od ranije, a od danas znate i vi, poručili su sa fakulteta.

Podsjećamo, u emisiji koja će uskoro početi sa emitovanjem 20 kandidatkinja boriti će se da osvoji srce “savršenog” muškarca, u čijoj se ulozi ovoga puta našao Toni.

“Iznimno je dobar predavač i ima dar za prenošenje znanja drugima te su mu predavanja uvijek dobro pripremljena,…

Objavljuje Prirodoslovno-matematički fakultet SplitČetvrtak, 10. ožujka 2022.