EFMO nastavlja sa svojom tradicijom: Studenti master studija uspješno odbranili marketing projekte

Sa ciljem izgradnje prepoznatljivog imidža progresivne visokoobrazovne institucije, Ekonomski fakultet Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru, još jednom se potvrdio kao graditelj budućnosti svojih studenata nastavljajući svoju višegodišnju tradiciju.


Ekonomski fakultet u Mostaru nastavlja sa svojom tradicijom Studenti master studija uspješno odbranili svoje marketing projekte 1

Naime, u subotu 16. 4. 2016. godine, na pomenutom fakultetu održana je tradicionalna manifestacija odbrane marketing projekata. Ovog puta, projekte su koncipirali i uspješno odbranili studenti master studija, dokazujući da su kontinuirano učenje i nadogradnja znanja najbolja investicija u sebe.

Advertisements

Kombinirajući praktična znanja stečena na prethodnim godinama studija i novousvojena teorijska znanja, studenti su koncipirali navedene projekte za emitentna domaća preduzeća, pokazujući time svoju profesionalnost, ozbiljnost i odgovornost, što je rezultiralo ozbiljnim marketing planovima odmah spremnim za implementaciju.

Ekonomski fakultet u Mostaru nastavlja sa svojom tradicijom Studenti master studija uspješno odbranili svoje marketing projekte (2)

Advertisements

Kao podrška studentima manifestaciji su prisustvovali i predstavnici preduzeća za koja su navedeni projekti bili kreirani, koji su iskoristili priliku da iskažu zadovoljstvo postignutom saradnjom s Ekonomskim fakultetom, ističući isti i njegove studente pozitivnom promjenom u društvenom, ekonomskom i privrednom razvoju naše države.

– Naš najveći uspjeh i najbolja reklama su naši studenti. Tome svjedoči i činjenica da su dio današnje manifestacije pored studenata master studija koji su svoje prethodno obrazovanje završili na našem fakultetu, bili i oni sa završenim prvim ciklusom studija na drugim fakultetima. To smatramo samo potvrdom zalaganja, rada i truda kako nastavnog osoblja, tako i naših studenata. Stoga, želimo iskoristiti ovu priliku da pozovemo sve mlade ljude koji žele da naprave neku promjenu i prekretnicu u svom životu, ali i društvu, da nam se pridruže kako bi kvalitet visokog obrazovanja u BiH zajedno podigli na viši nivo, poručuju iz ove visokoobrazovne ustanove.

(STUDOMAT.ba)