Cotrugli Business School: Prijavite se za stipendiju za Online MBA projekt

COTRUGLI Business School, regionalna poslovna škola, jedina je međunarodna AMBA (Association of MBA’s) akreditirana poslovna škola u Hrvatskoj čiju akreditaciju posjeduje samo 2% poslovnih škola u svijetu.


cotrugli business school stipendije

Škola okuplja vrhunske polaznike, internacionalne predavače te trenutno broji 1400 polaznika i alumnija iz cijele regije, što omogućuje iznimne networking mogućnosti.

Škola djeluje putem regionalnih centara u Zagrebu i Beogradu, a pokriva 12 zemalja. Programi se održavaju na engleskom jeziku, a predavači dolaze s eminentnih poslovnih škola iz čitavog svijeta, kao što su ESCP Europe, Duke, Kellogg, INCAE, Henley, itd. Dekan škole je dr. Jyoti Gupta, svjetski financijski stručnjak, konzultant Svjetske Banke i Europske komisije te predavač na brojnim poslovnim školama diljem svijeta – od Indije, Kine do Francuske i Hrvatske. Programsku okosnicu čine MBA programi koji su koncipirani u skladu sa potrebama različitih nivoa managementa.

U oktobru 2014. COTRUGLI je pokrenuo Online MBA projekt u kojem se osobama s invaliditetom iz cijele regije dodjeljuju pune stipendije. Do danas je stipendiju osvojilo 39 kandidata. Pokretanjem ovog projekta, COTRUGLI nastavlja ulagati u društveno odgovorne aktivnosti koje od samih početaka škole čine neizostavan dio poslovanja.

Program omogućuje polaznicima da predavanja slušaju putem tehnologije u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu. Sami određuju tempo učenja, nastavnim materijalima pristupaju kad žele, a istovremeno mogu obavljati i druge obaveze.

Uz dobivanje vrhunske edukacije, svrha ovog projekta je omogućiti polaznicima i poslovnu praksu kako bi što ranije krenuli primjenjivati znanja s programa, a i dokazati se kod poslodavaca. Kako bi kandidatima olakšali svladavanje programa, polaznici regularnog E/MBA programa bit će mentori kandidatima. Prilika za kontakt s već renomiranim profesionalcima i liderima iz regije bit će dodatni poticaj za daljnji razvoj.

Prijave za stipendiju traju do 31. maja te se pozivaju i poslodavci da se odazovu i daju priliku osobama s invaliditetom u svojim preduzećima. Svi zainteresirani mogu se javiti Petri Jug, voditeljici projekta na: petra.jug@cotrugli.eu.

Više informacija o samom MBA programu možete pronaći na ovom linku.

Sve beneficije koje vam online studiranje nudi pogledajte ovdje.

(mladi.info)