Cotrugli Business School: Prijavite se za stipendiju za Online MBA projekt

COTRUGLI Business School, regionalna poslovna škola, jedina je međunarodna AMBA (Association of MBA’s) akreditirana poslovna škola u Hrvatskoj čiju akreditaciju posjeduje samo 2% poslovnih škola u svijetu.


Škola okuplja vrhunske polaznike, internacionalne predavače te trenutno broji 1400 polaznika i alumnija iz cijele regije, što omogućuje iznimne networking mogućnosti.

Škola djeluje putem regionalnih centara u Zagrebu i Beogradu, a pokriva 12 zemalja. Programi se održavaju na engleskom jeziku, a predavači dolaze s eminentnih poslovnih škola iz čitavog svijeta, kao što su ESCP Europe, Duke, Kellogg, INCAE, Henley, itd. Dekan škole je dr. Jyoti Gupta, svjetski financijski stručnjak, konzultant Svjetske Banke i Europske komisije te predavač na brojnim poslovnim školama diljem svijeta – od Indije, Kine do Francuske i Hrvatske. Programsku okosnicu čine MBA programi koji su koncipirani u skladu sa potrebama različitih nivoa managementa.

U oktobru 2014. COTRUGLI je pokrenuo Online MBA projekt u kojem se osobama s invaliditetom iz cijele regije dodjeljuju pune stipendije. Do danas je stipendiju osvojilo 39 kandidata. Pokretanjem ovog projekta, COTRUGLI nastavlja ulagati u društveno odgovorne aktivnosti koje od samih početaka škole čine neizostavan dio poslovanja.

Program omogućuje polaznicima da predavanja slušaju putem tehnologije u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu. Sami određuju tempo učenja, nastavnim materijalima pristupaju kad žele, a istovremeno mogu obavljati i druge obaveze.

Uz dobivanje vrhunske edukacije, svrha ovog projekta je omogućiti polaznicima i poslovnu praksu kako bi što ranije krenuli primjenjivati znanja s programa, a i dokazati se kod poslodavaca. Kako bi kandidatima olakšali svladavanje programa, polaznici regularnog E/MBA programa bit će mentori kandidatima. Prilika za kontakt s već renomiranim profesionalcima i liderima iz regije bit će dodatni poticaj za daljnji razvoj.

Prijave za stipendiju traju do 31. maja te se pozivaju i poslodavci da se odazovu i daju priliku osobama s invaliditetom u svojim preduzećima. Svi zainteresirani mogu se javiti Petri Jug, voditeljici projekta na: petra.jug@cotrugli.eu.

Više informacija o samom MBA programu možete pronaći na ovom linku.

Sve beneficije koje vam online studiranje nudi pogledajte ovdje.

(mladi.info)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X