Biblioteka Univerziteta u Sarajevu: Održana pretponudbena konferencija

U utorak 23. februara 2016. godine u svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Sarajevu održana je pretponudbena konferencija (pre-bid conference) u vezi sa objavljenim međunarodnim "Pozivom za dostavljanje ponuda" za konsultantske usluge izvedbenog projekta za izgradnju i opremanje Biblioteke Univerziteta u Sarajevu.


Foto: UNSA
Foto: UNSA

Pretponudbenoj konferenciji je prisustvovao veliki broj predstavnika domaćih i stranih firmi koje učestvuju kao ponuđači na tenderu. Nakon što su se prisutnima obratili prof. dr. Muharem Avdispahić, dr. h. c., rektor Univerziteta u Sarajevu, i prof. dr. Amir Pašić, koordinator Tima za implementaciju projekta izgradnje i opremanja Biblioteke Univerziteta u Sarajevu, prof. dr. Adnan Pašić je prezentirao idejni projekat, a zatim su članovi Tima za implementaciju odgovarali na pitanja ponuđača – predstavnika domaćih i stranih firmi.

Održana pretponudbena konferencija će pomoći zainteresiranim firmama da prirede kvalitetnu ponudu za konsultantske usluge izvedbenog projekta za izgradnju i opremanje Biblioteke Univerziteta u Sarajevu u datom roku (21.3.2016.), saopšteno je iz Službe za odnose s javnošću UNSA.

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X