Beogradski profesor statusom na Facebooku oduševio javnost

- Divan čovjek. Ljudina! Glasi jedan od komentara na status 60-godišnjeg profesora dr. Boričića, koji je inače i dekan Ekonomskog fakulteta u Beogradu. Dr. Boričić poznat je inače po tome što je aktivan na društvenim mrežama, a kako prenose tamošnji mediji, studenti ga vole jer se prema njima odnosi "kao pravi pedagog, mentor i savjetnik", a ne "kao netko s visoka", prenosi Index.hr.


Foto: Facebook

– Kad postavim novi status odmah vidim, po lajkovima u kratkom vremenu, koliko mojih studenata, usred ispitnog roka, zapravo ne uči, napisao je beogradski profesor Branislav Boričić na svom profilu na Facebooku, a status je uskoro obišao regiju. Uz brojne lajkove, profesor je zaradio i hrpu komentara u kojem njegovi studenti, bivši i sadašnji, ali i mnogi drugi korisnici, neskriveno izražavaju svoje divljenje i sklonost duhovitom profesoru.

Advertisements

borcic_07072015_facebookskrin

Advertisements

A da je tako, omiljeni je profesor pokazao i jednim svojim, posebno dirljivim statusom na Facebooku, u kojem je napisao:

– Poznajem dvije studentice. Jedna uvijek plače prije ispita, a druga poslije, bilo od radosti, bilo od tuge. Znajte da vaši ispiti NIKADA nisu vrijedni vaših suza! To vam kažem ja, profesor po zanimanju!

(Index.hr)

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!