Anatomija pobijedila! Studenticu od pljačkaša spasila njena teška torba – puna knjiga

Jeste li ikada teglili preteški ruksak ili torbu s atlasima i debelim priručnicima do faksa ili biblioteke i proklinjali svoju sudbinu? Nakon priče ove studentice, shvatit ćete da je u težini vaše torbe – vaša snaga! I najbolji sistem protiv pljačkaša.


Na stranici Ispovesti anonimni korisnici objavljuju sve ono što se ne usude reći prijateljima ili članovima obitelji, a moraju podijeliti s nekime. Tako je jedna studentica podijelila priču iz svog života u kojoj se prisjetila neugodne epizode u kojoj je skoro postala žrtvom uličnog džepara. Srećom, njen anatomski atlas spasio je od pljačkaša, prenosi mojfaks.com.

Advertisements

To jutro, kako tvrdi, zaputila se prema fakultetu s torbom u kojoj je nosila anatomski atlas i dvije knjige (težine oko 2 kilograma). Iako oko nje nije bilo puno prolaznika, odjednom se našla na meti zlonamjernika.

Odjednom mi netko povuče torbu i pokušava da bježi, kako je torba bila teška samo mu je pala, a on se sapleo. Ja u šoku uzimam torbu i trčim ka glavnoj ulici. Jbt da nije smiješno, bilo bi strašno, zaključila je anonimna studentica.

Komentari korisnika puni su podrške, ali i empatije jer tko se od studenata nije barem jednom našao u situaciji da na ramenu nosi pretešku torbu ili ruksak, pun knjiga koje su mu u tom trenutku samo smetnja i izvor frustracija i ništa više?

Advertisements

Nekima je priča simpatična, neki su se nadovezali na obaveznu literaturu koju su prepoznali, a treći pak odlučili priču sačuvati za periode kad budu loše volje jer će ih, kako tvrde, uvijek razveseliti. Ima i onih koji u svemu vide ironiju jer, eto, upravo uče anatomiju ili im je smiješno što kradljivac nije prepoznao vrijednost knjiga jer ih ne bi tako lako pustio.

Svima je naravno drago što se kolegici ništa nije dogodilo i što je cijela epizoda ipak imala happy end.

(STUDOMAT.ba)