AIESEC Tuzla: Prijave za zimske “Global Citizen” prakse su počele

AIESEC Tuzla trenutno nudi programe zimskih praksi u inostranstvu u trajanju od 6 do 8 sedmica. Praksu možete odraditi u bilo kojoj državi svijeta, ali naši mladi ljudi se najčešće opredjeljuju za zemlje Evrope.


Ove godine ne morate proživljavati još jednu dosadnu zimu. Umjesto toga, opredijelite se za praksu u inostranstvu i rad u međunarodnom okruženju. Odvažite se i upoznajte različite ljude, kulture i običaje, radite na razvoju vlastitih vještina i postanite dio najveće internacionalne mreže na svijetu.

Advertisements

Aplikacije za Global Citizen prakse možete pronaći ovdje.

Za sve dodatne informacije, posjetite naš Facebook page „AIESEC Tuzla“, a sva vaša pitanja adresirajte na berina.zenuni@aiesec.net.

O AIESEC-u

Advertisements

AIESEC je najveća međunarodna nevladina i neprofitna organizacija vođena od strane studenata. Ova mreža studenata uključuje više od 100.000 članova sa 2400 univerziteta u 126 zemalja na 6 kontinenata.

AIESEC aktivira liderstvo kod mladih ljudi, širi im poglede na svijet kako bi oni napravili pozitivan utjecaj na društvo. Vizija AIESEC-a je “Mir i ispunjenje ljudskog potencijala”, razvijajući globalno razmišljanje lidera.

Neki od bivših AIESEC-era su: Bill Gates, Kofi Annan, Mick Jagger, bivši američki predsjednici Bill Clinton i J.F.Kennedy, kao i trenutni predsjednici Finske, Portugala i Poljske.

(STUDOMAT.ba)