AIESEC BiH i STUDOMAT potpisali novi ugovor o generalnom medijskom partnerstvu

Danas je u prostorijama studentskog informativnog portala STUDOMAT.ba potpisan novi jednogodišnji ugovor o generalnom medijskom partnerstvu između AIESEC-a BiH i portala STUDOMAT.ba.


Ugovor o generalnom medijskom partnerstvu između AIESEC-a, najveće međunarodne organizacije studenata, i portala STUDOMAT.ba, najveće internet zajednice studenata u regionu, potpisali su predsjednik AIESEC-a BiH Miron Lukač i direktor portala STUDOMAT.ba Amer Musić.

Novi ugovor predstavlja nastavak saradnje i ugovora između AIESEC-a i portala STUDOMAT.ba koji je potpisan prošle godine.

O AIESEC-u

AIESEC, najveća organizacija vođena od strane studenata, je međunarodna platforma kroz koju mladi ljudi otkrivaju i razvijaju svoj potencijal i vrše pozitivan uticaj na društvo. Radeći u partnerstvu sa kompanijama i univerzitetima, AIESEC ima preko 60 godina iskustva u razvoju mladih lidera sa internacionalnim iskustvom. AIESEC čini više od 100.000 članova sa 2400 univerziteta u preko 125 zemalja i teritorija. AIESEC u Bosni i Hercegovini postoji od 1953. godine, što BiH čini jednom od najstarijih AIESEC zemalja svijeta.

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X