Studentica napravila film o tome kako joj dečko ne odgovara na poruku pa ubola posao

Kada nam partner ne odgovara na poruku, većina pomisli da je trenutno na dejtu s drugom osobom ili da mu se nešto dogodilo. Istina je uglavnom daleko od onoga što se dešava u našoj glavi, a najčešće je partner ili zaspao ili nije bio uz mobitel. Kako izgleda panika kada dečko ne odgovara na sms pokazala je jedna studentica i tako što je napravila trailer.


5851collage

Studentica Paulina Ramirez i njen dečko George Giron s kojim je u vezi tri godine dogovarali su prošle sedmice porukama druženje uz finu klopu. Tokom dogovora, George je zaspao pa nije odgovarao neko vrijeme, prenosi mojfaks.com.

Advertisements

21-godišnjoj Paulini to nije zasmetalo (okej, malo je bila gladna, ali preživjela je…), ali se odlučila malo našaliti s dečkom i to pokazati svijetu preko Twittera. Što je učinila? Napravila je video o tome kako joj George ne odgovara na foru filmskih trailera. Napetost je u videu podigla glazbom, a njen trailer o dečku koji ne odgovara na poruku je do sada lajkalo preko 168 hiljada ljudi te je njih preko 52 hiljade podijelilo video.

George je zaspao pa mi nije odgovarao. Kada se probudio i pogledao video, umro je od smijeha. Napravila sam video jer sam mislila da se mnogi s njim mogu poistovjetiti, ali neki su nažalost pomislili da sam posesivna luda djevojka. Ljudi, samo sam se šalila!, rekla je Paulina za BuzzFeed.

 

No, vjerovali ili ne, ovaj Paulinin trailer svidio se jako nekim ljudima, toliko da joj je inbox ostao zatrpan poslovnim ponudama. Paulina tvrdi da je dobila ponude da radi videe za novce. Naime, studentica nije zainteresirana za poslove jer kaže da se ne kuži u montažu itd. te da je ovaj video napravila iz zezancije u programu iMoviea.

Advertisements

Paulina i George u vezi su tri godine, a 21-godišnjakinja nije očekivala da će njen video o dečku koji ne odgovara na poruke postati toliko popularan.

Paulina studira psihologiju i socijalni rad na Univerzitetu California State pa bi se tim područjima htjela i baviti u budućnosti. Ovo je idealan primjer da ponude za posao možete dobiti iz čiste šale i neočekivano pa bi to svakako trebali imati na umu kada budete pokušali biti kreativni u dobivanju sljedećeg ili prvog posla.

(STUDOMAT.ba)