“Primijeni svoje znanje”: Prijavite se na AIESEC Global Talent program stručnih praksi!

Steknite prvo radno iskustvo unutar svoje struke u Njemačkoj, Rusiji ili Turskoj i napravite značajan korak za razvoj svoje karijere nakon završenog fakulteta.


Primijeni svoje znanje Prijavite se na AIESEC Global Talent program stručnih praksi

AIESEC ove godine nudi mladim osobama sa stečenom bachelor i/ili master diplomom mogućnost da se prijave na Global Talent program stručnih praksi. Prakse su namijenjene osobama koje se žele baviti marketingom (Njemačka ili Turska) ili podučavanjem jezika (Rusija ili Turska).

U okruženju poput našeg, sa manjim brojem prilika za mlade da se uključe u korporativni svijet, Global Talent prakse se javljaju kao sjajna mogućnost za sve mlade ljude koji žele da primijene stečena znanja i da razviju potencijal koji posjeduju kroz jedno nezaboravno iskustvo. Global Talent prakse zbog svega navedenog predstavljaju jedinstvenu priliku, koja je spoj profesionalnog i životnog iskustva koje se teško nalazi drugdje.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Ako ste osoba kojoj se ova ideja čini zanimljivom i onim za čime tragate, prijavite se na Global Talent prakse i dozvolite AIESEC-u da vam pomogne u stjecanju jednog nezaboravnog iskustva.

U srijedu, 02.12.2015. godine, možete posjetiti AIESEC ured u Sarajevu na Ekonomskom fakultetu UNSA (IV sprat, kabinet 103) kako bi saznali sve što vas zanima vezano za ovaj program.

Prijaviti se možete na: www.aiesec.ba

(STUDOMAT.ba)