CPCD dodjeljuje nagradu: “Da(r) za zajednicu”

Pozivaju se građani i građanke, nevladine oganizacije, neformalne grupe građana/ki, jedinice lokalne samouprave i razvojne agencije da nominuju kompanije, firme i obrte za ovu nagradu.


cpcd grantovi

Centar za promociju civilnog društva je organizacija civilnog društva iz Sarajeva koja kroz Program malih grantova pruža edukativnu i finansijsku podršku udruženjima građana/ki i neformalnim grupama da kroz odobrene projekte zainteresuju, podstaknu, ohrabre i na kraju i obezbijede učešće i saradnju lokalnih vlasti kao i biznis sektora da daju svoj doprinos u realizaciji projekata i inicijativa čija je svrha poboljšavanje kvaliteta života građana i građanki u lokalnim zajednicama.

U želji da promovišu važnost saradnje biznisa i neprofitnog sektora ali i odaju priznanje najuspješnijim projektima koji su obezbijedili podršku biznis sektora, Centar za promociju civilnog društva raspisuje poziv za prijavu za nagradu “DA(R) ZA ZAJEDNICU”.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Pozivaju se građani i građanke, nevladine oganizacije, neformalne grupe građana/ki, jedinice lokalne samouprave i razvojne agencije da nominuju kompanije, firme i obrte za ovu nagradu.

Za nagradu je moguće nominovati sve kompanije, firme i obrte koji su tokom protekle 2 godine dale svoj materijalni ili nematerijalni doprinos realizaciji projekata i inicijativa koji rezultirali promjenama i riješili neki problem u lokalnoj zajednici. Ukupan doprinos biznis sektora (u vidu novca, materijala, volonterskog rada ili usluga) ne smije prelaziti vrijednost od 5.000,00 KM po pojedinačnom projektu/inicijativi.

Cijeli poziv za nagadu “Da(r) za zajednicu” možete pronaći na: bit.ly/1zdGTWr

Kontakt osoba za dodatne informacije: Dragana Grbić-Hasibović, menadžerica Programa malih grantova dragana.gh@cpcd.ba ili na br. telefona 061/828-084

(STUDOMAT.ba)