“Četvrti sarajevski dani psihologije” na Filozofskom fakultetu u Sarajevu

Odsjek za psihologiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, organizira znanstveno-stručni skup "Četvrti sarajevski dani psihologije". Skup će biti održan na Filozofskom fakultetu u Sarajevu od 21. do 23. aprila 2016. godine.


Četvrti sarajevski dani psihologije na Filozofskom fakultetu u Sarajevu

Svečano otvaranje skupa bit će održano danas, 21. aprila 2016. godine, sa početkom u 18.00 sati u velikom amfiteatru (sala br. 74) Filozofskog fakulteta u Sarajevu.

Pozivno predavanje održat će prof. dr. Dominuque Mullier sa Université Grenoble Alpes, Francuska. Tema ovogodišnjeg pozvanog predavanja je Tendencije privlačenja / izbjegavanja: okvir utemeljenih kognicija.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Organizatori očekuju veliki broj izlagača znanstvenih i stručnih psiholoških radova iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore.

Na ovogodišnjim Sarajevskim danima psihologije biće prezentirano 68 radova u okviru panela i poster sekcija. Posebno mjesto na skupu zauzima studentska sekcija. Kroz aktivno sudjelovanje studenata ne samo ovog Odsjeka, već i studenata iz regije potiče se naučno djelovanje budućih mladih psihologa. Tokom ove svečanosti biće dodijeljena studentska nagrada “Ante Raić”, za najbolji diplomski rad odbranjen na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Sarajevu, u periodu 2014-2016.

Kako se na Filozofskom fakultetu u Sarajevu u petak, 22.04.2016 godine održava i Otvoreni dan Fakulteta pozivaju se svi srednjoškolci koji su zainteresirani za studij psihologije da posjete Filozofski fakultet i prisustvuju nekoj od radnih sekcija kako bi se što bolje upoznali sa budućim studijem.

Za više informacija posjetite: www.sarajevskidanipsihologije.ba

(STUDOMAT.ba)