Elektrotehnički fakultet u Sarajevu organizuje Sedmicu otvorenih vrata

Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Sarajevu umjesto obećanja nudi 60-to godišnju tradiciju potvrđenu pozitivnim iskustvima brojnih generacija bivših studenata.


ETF 1 0
Foto: UNSA

Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Sarajevu, jedna od najvećih i najrespektabilnijih domaćih visokoškolskih ustanova, organizira Sedmicu otvorenih vrata u periodu od 13.05. do 17.05. na adresi Kampus Univerziteta u Sarajevu, ulica Zmaja od Bosne bb.

– Pozivamo Vas da nas posjetite i da Vam predstavimo naše studijske programe iz oblasti: Automatike i Elektronike, Elektroenergetike, Informatike i Računarstva, Telekomunikacija, Razvoja softvera, te Data Science & Artificial Intelligence. Dođite da upoznate najbolji fakultet elektrotehnike i računarstva u BiH koji nudi studij na ASIIN akreditiranim studijskim programima, navodi se u saopćenju.

Diploma stečena na Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu i danas otvara brojne prilike za zaposlenje i nastavak obrazovanja u Bosni i Hercegovini, Europi i svijetu.

Ova manifestacija predviđena je u okviru programa predstavljanja Elektrotehničkog fakulteta u Sarajevu kako učenicima srednjih škola u Kantonu Sarajevo i šire, njihovim roditeljima, tako i svim zainteresiranim privrednim i društvenim subjektima iz okruženja.

Više informacija oko termina posjete možete dobiti na web stranici Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.