Znate li kako izgledaju savršene osobe

Stručnjaci iz Men's Pharmacyja su napravili fotografije savršenog muškarca i žene na osnovu ankete gdje su birane najprivlačnije slavne osobe. Kombinirali su razne karakteristike tih osoba i rezultat koji su dobili zaista izgleda očaravajuće.


Danas, kada estetski poduhvati nisu tabu tema i s obzirom da oni postaju rutinske operacije uspješno obavljene, sve više smo u mogućnosti otkloniti svoje nesavršenosti. Poduzet ćemo sve mjere i korake, platiti ogromne svote novca, samo da otklonimo nešto što nam se na tijelu ne sviđa.

Advertisements

Poznato je da kada smo zaljubljeni i kada nam je glava visoko o oblacima, obično tu osobu idealizujemo i čini nam se da nema ama baš nijednu manu. Međutim, niko od nas nije savršen i svi imamo mane. Tim stručnjaka iz Men's Pharmacyja je, analizirajući anketu gdje su se birale najpoželjnije i najprivlačnije slavne osobe, napravio slike savršene žene i savršenog muškarca.

Postavlja se pitanje na osnovu koga su pravili te slike i kako zapravo izgledaju savršeni muškarac i žena.
S obzirom da su u anketi kao najprivlačniji muškarci izabrani Aidan Turner, Tom Hardy i Chris Hemsworth, savršeni muškarac je kombinacija njihovih crta lica, kose, brade, očiju, itd. Odnosno, savršen muškarac ima kovrdžavu kosu Aidana Turnera, oči Toma Hardyja i bradu poput Chrisove.

Savršena žena predstavljena je kao kombinacija Kate Upton, Scarlet Johannson i Alexandre Daddario.


Da li se vi slažete sa ovim istraživanjem i rezultatima? Ko je, prema vašem mišljenju, naprivlačniji muškarac ili žena? Šta je vama najprivlačnije na osobi? Jesu li to oči, kosa, usne, zubi ili nešto peto?

(Ajla Aljović/STUDOMAT.ba)

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!