Želite naučiti programirati? Osvojite besplatno pohađanje kursa iz programskog jezika C++

Ukoliko ste ikada poželjeli da naučite programirati ili ste student kojem su potrebni dodatni časovi, ovaj kurs je idealan za vas. Visoko kvalifikovano osoblje SUS BiH akademije sa višegodišnjim iskustvom pobrinut će se da kroz jednostavne primjere i praktične vježbe napredujete velikom brzinom i već nakon nekoliko časova napišete svoj prvi program.


programiranje ilustracija
Foto: Iustracija

STUDOMAT.ba i Svjetski Univerzitetski Servis Bosne i Hercegovine (SUS BiH) organizuju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti besplatno pohađanje jednog stepena kursa programiranja pomoću programskog jezika C++.

Kako ostvariti učešće u nagradnoj igri?

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Da biste ostvarili učešće u nagradnoj igri i osvojili jednu od ukupne dvije kotizacije za besplatno pohađanje jednog stepena kursa, potrebno je da u Facebook komentarima ispod upišete “SUS BiH i STUDOMAT.ba me nagrađuju besplatnim pohađanjem kursa“.

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je i “lajkati” Facebook stranice “SUS BiH” i STUDOMAT.ba portala.

Nagradna igra traje do 22.11.2015. godine do 23:59 sati. Imena sretnih dobitnika će biti objavljena na portalu STUDOMAT.ba.

O kursu

Kurs je namijenjen kako onima koji su početnici u programiranju i ne poznaju bilo koji programski jezik, tako i onima, koji već znaju ponešto o programiranju. Kurs pomaže da se što potpunije razumiju konstrukcije i način primjene programskog jezika C++ te podstiče na dalje izučavanje kako C++-a, te na lagan i postupan način vodi polaznika u osnovne principe programiranja.

Kurs prikazuje i objašnjava sve detalje jezika, kako bi polaznik bio sposoban da analizira i najsloženije tuđe programe i biblioteke klasa, kao i da piše kompleksne sopstvene programe u bilo kom okruženju.

Certificiranje se vrši na kraju stepena te kandidat nakon položenog ispita dobija zvanični SUS BiH certifikat.

Časovi se održavaju dva puta sedmično u trajanju od po 90 minuta u prostorijama SUS BiH Akademije, na adresi Marka Marulića 2/3 u Sarajevu.

Više informacija o kursu možete pronaći ovdje.

(STUDOMAT.ba)