Fakultet za upravu Univerziteta u Sarajevu danas organizuje online info dan

Sve što trebaju maturanti jeste da u 12:00 sati odu na Facebook stranicu Fakulteta za upravu UNSA i prate uživo prijenos.


– Usljed aktuelne situacije spriječeni smo da organizujemo tradicionalni Dan otvorenih vrata na Fakultetu za upravu UNSA. Ipak, ove godine, vrata ćemo otvoriti online za sve zainteresovane maturantice i maturante srednjih škola, odnosno buduće studente i studentice Fakulteta za upravu. Pozivam vas sve na Facebook live online info danu 03. juna 2020. godine u 12 sati, kazao je dekan Fakulteta za upravu doc. dr. Emir Tahirović.

Prema planu, maturantima će se pored dekana obratiti i prodetani, šefovi studijskih smjerova te predstavnici studenata. Maturanti će imati priliku da postave i pitanja na koja će nastavno i nenastavno osoblje ove visokoškolske ustanove odgovoriti.

Sve što trebaju maturanti jeste da u 12:00 sati odu na Facebook stranicu Fakulteta za upravu UNSA i prate uživo prijenos.


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X