Zanima te besplatno studiranje u Sloveniji: Prijavi se na 2TM webinar i saznaj sve što te zanima!

Ako želiš da studiraš u Sloveniji, onda su ovi webinari pravo mjesto na kojem možeš da saznaš sve što te zanima o studijskim programima, uslovima upisa, kao i o saradnji sa 2TM. 


MicrosoftTeams image 37

Webinar je video konferencija koja se održava preko Interneta, u realnom vremenu. Povezuje pojedince ili grupu pojedinaca koji održavaju webinar sa publikom slušalaca i gledalaca širom svijeta. Broj publike varira – može ih biti od nekolicine do par hiljada.

Prvi webinar koji je pripremio 2TM, „Besplatne studije u Sloveniji“, namijenjen je svima koji ozbiljno razmišljaju da svoju akademsku karijeru izgrade ili nastave u Sloveniji. Prijavi se odmah, jer prvi upisni rok počinje, već u februaru!

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Datum odražavanja vebinara:

  • 9.11. 17:00 (MK)
  • 11.11. 17:00 (SRB, BIH, CG)

Sadržaj vebinara:

  • Prednosti studija u Sloveniji
  • Pogodnosti za studente
  • Garancija upisa 100%
  • Prednosti saradnje sa 2TM

Ovo su neki od najpopularnijih studijskih programa u Sloveniji:

Hemijski inženjering

Ova disciplina oslanja se na hemiju, fiziku i matematiku. Hemijski inženjering se razlikuje od drugih disciplina po stepenu svoje primjene u proizvodim procesima. Osnovni cilj ovog studijskog je da ti obezbijedi sva neophodna znanja i vještina kako bi se uključio/la u stvarne industrijske procese. Kao budući hemijski inženjeri učestvovaćeš u razvoju i proizvodnji širokog asortimana proizvoda. Neki od ovih proizvoda su materijali potrebni za avijaciju i kosmonautiku, proizvodnju automobila, primenu u biomedicinske svrhe, elektroniku, kao i zaštitu životne sredine.

Menadžment

Cilj ovog studijskog programa je da te usmjeri kako bi formirao/la različite kompetencija koje ti omogućavaju efikasno djelovanje u različitim kompanijama na pozicijama organizacionog, menadžerskog i ekonomskog profila. Tokom studija izučavaćeš ekonomske, socijalne i humanističke discipline. Među obaveznim predmetima su: teorija upravljanja, ekonomska teorija, marketing, računovodstvo i analiza, finansijski menadžment, upravljanje ljudskim resursima i strateški menadžment. Kao diplomac lako možeš da zauzmeš vodeće položaje u kompanijama na domaćem i međunarodnom tržištu.

Komuniciranje i mediji

Cilj ovog programa je da te upozna sa strukturom i dinamikom savremenih medijskih sistema, kao i da ti pruži adekvatna interdisciplinarna i multidisciplinarna teorijska i praktična znanja da identifikuju pojave i efekte ovih visoko-sofisticiranih sistema. Pored opšteg znanja, dobićeš svo potrebno iskustvo i veštine koje će ti omogućiti lakši profesionalni nastup u lokalnom i inostranom medijskom okruženju. Nakon završenih studija, svoju karijeru možeš da izgradiš u svim vrstama medija – od štampanih do elektronskih.

Biotehnologija

Osnovni cilj studijskog programa je da ti omogući da stekneš osnovna znanja iz prirodnih nauka, nadograđena specifičnim biotehnološkim sadržajima koji zadovoljavaju potrebe najnovijih bio-tehnologija. Kao diplomirani student razvićeš sposobnost za kritičku procenu relevantnih biotehnoloških tema uz znanja i vještine neophodne za samostalno savladavanje tradicionalnih i savremenih biotehnoloških procesa u poljoprivredi, hrani, farmaciji, zdravstvu i zaštiti životne sredine.

– Nadamo se da smo ti makar malo zagolicali maštu i probudili u tebi još veće interesovanje za studije u Sloveniji! Još jednom, termini održavanja prvog webinara su 9.11. u 17:00 (MK), odnosno 11.11. u 17:00 (SRB, BIH, CG), poručuju iz 2TM. 

Prijaviti se možete na sljedećem linku: 2tm.eu/sr/webinar/