“Youth Prosperity”: Poziv za učešće na trening seminaru

Udruženje za mlade "Youth Prosperity" Sarajevo poziva zainteresovane studente da se prijave za učešće na trening seminaru "Nauči da se boriš za održivu budućnost".


youth prosperity2

Udruženje za mlade “Youth Prosperity” Sarajevo poziva zainteresovane studente da se prijave za učešće na trening seminaru “Nauči da se boriš za održivu budućnost”.

"Youth Prosperity": Poziv za učešće na trening seminaru
“Youth Prosperity”: Poziv za učešće na trening seminaru

Trening seminar će se održati u velikoj sali Općine Centar Sarajevo, ulica Mis Irbina 1, u srijedu 14. avgusta u terminu od 17h do 20h i u četvrtak 15. avgusta tekuće godine u terminu od 17h do 20h.

Predavač mr. Kemal Šehović će govoriti o neverbalnoj komunikaciji i čitanju govora tijela, tehnikama upravljanja vremenom i načinima povećanja vlastite produktivnosti, unaprjeđenju emocionalne inteligencije i umijeću ljubavi.

Vaše prijave možete slati na email adresu: youthprosperity@hotmail.com. Prijava obavezno treba da sadrži sljedeće informacije:

  • ime i prezime učesnika
  • stručna sprema (za studente navesti fakultet i smjer na kojem trenutno studiraju)
  • adresa i broj telefona
  • termin u kojem želite da pohađate trening seminar

Na pauzi će biti osigurano piće za učesnike. Učešće je besplatno, a broj mjesta je ograničen. Učesnici će dobiti i certifikate.

(STUDOMAT.ba)