Volite fotografisati? Canon organizuje radionicu za vas

Putem Canon edukativne radionice razvijte svoje vještine i unaprijedite kvalitet svog rada.


2376 canon student programme 2020 banner lp2

Canon poziva sve studente koji se bave fotografijom da apliciraju za prisustvo na ovoj radionici koja će se organizovati na vodećem festivalu za fotoreporterstvo “Visa pour l'Image.

Advertisements

Canon Europe koji je vodeći svjetski lider u svijetu fotografije predstavlja četvrto izdanje Canon Programa za razvoj učenika, koji se održava između 30. augusta i 5. septembra 2020.

Canon će odabrati 210 učenika diljem Europe, Bliskog Istoka i Afrike i ponudit će im priliku da razviju vještine uz pomoć vodećih kompanija i ljudi u ovom području. Također će se organizirati obilazak izložbenih turneja, ali i suradnju s profesionalnim fotografima i Canon ambasadorima.

Advertisements

Da biste se prijavili, pošaljite Canonu do dvije priče (svaka datoteka ne smije biti veća od 8 MB). Možete poslati različite formate (JPEG, PNG, TIF ili PDF), a svaka se priča prenosi kao zasebna datoteka. Svaka se priča treba sastojati do 20 slika s opisom projekta. Studenti moraju biti stariji 18 godina, trebaju biti upisani ili da su završili obrazovni program u akademskoj godini 2019-2020. Prijaviti se možete putem linka.

Rok prijave je do 31. maja 2020. godine.

Više informacija pročitajte ovdje.