VIDEO: Ljetovanje i učenje engleskog jezika u najboljim školama na Malti

Svakog ljeta gotovo 100.000 "jezičkih turista" iz cijele Evrope usavršava engleski jezik na Malti. Malta je i ostrvo čuvenog viteškog reda, a zovu je i novim Holivudom. Zašto je Malta idealna destinacija za odmor, zabavu i jezičko usavršavanje, pogledajte u video prilogu TV emisije "Speak Your Mind!".


kursevi engleskog u koledzu gv na malti

Svakog ljeta gotovo 100.000 “jezičkih turista” iz cijele Evrope usavršava engleski jezik na Malti. Malta je i ostrvo čuvenog viteškog reda, a zovu je i novim Holivudom. Zašto je Malta idealna destinacija za odmor, zabavu i jezičko usavršavanje, pogledajte u video prilogu TV emisije “Speak Your Mind!”.

Regionalna jezička mreža Verbalisti, koja na Balkanu ekskluzivno zastupa dva vodeća koledža na Malti – EC i GV, pruža mogućnost da po najpovoljnijim cijenama provedete ljetnji odmor dok usavršavate engleski u najboljim školama. U ponudi su programi za sve uzraste i namjene – ljetnji kampovi za mlade, individualna jezička putovanja za odrasle, porodična putovanja, poslovni programi i stručna usavršavanja za predavače engleskog jezika.


Opis i cijene programa na Malti kao i prijavu možete naći na sljedećem linku: verbalisti.com

(verbalisti.com)