Uz haloo bezbrižno surfajte cijelo ljeto: Duple gige za korisnike mobilnog interneta i Komplet paketa po istoj cijeni

S porastom temperatura rastu i mogućnosti za putovanja, druženje, uživanje, ali i potreba za komunikacijom. Kako bi svojim korisnicima omogućili da bez brige o potrošenim gigama isprate ljeto i podijele sve te lijepe trenutke s bližnjima, haloo donosi posebnu ponudu koja traje cijelu sezonu.


Pod sloganom „Za sve ljude s haloo planeta, duple gige cijelog ljeta“ svi hallo korisnici koji do 12.9.2022. godine aktiviraju jednu od opcija mobilnog interneta ili jedan od Komplet paketa, dobivat će dupli saobraćaj MB. Ponuda se odnosi na MI opcije Dnevna, Sedmična, Mjesečna, Dnevna+, Sedmična+ i Mjesečna+, te Komplete paketa – Komplet za 10, Komplet za 15 i Komplet za 20.

Pri tome, cijena opcija ostaje ista, kao i cijena i količina MIN/SMS kod Komplet paketa. Trajanje dobivenih bonus MB je sukladno trajanju aktivirane opcije ili paketa.

Provjerite zašto je haloo najbolji izbor za sve koji žele kvalitetnu, povoljnu, pouzdanu i jednostavnu uslugu, koja uvijek pruža više.

Za dodatne informacije pozovite Korisničku službu 064 40 40 40 (za pozive iz haloo mobilne mreže), 0800 80 000 (za pozive iz drugih mreža) ili posjetite službenu web stranicu haloo.