Uskoro konkurs za prijem studenata na smještaj u SC Mostar

I ove godine Centar donosi studentima nove pogodnosti i to kroz stipendiranje studentskih stanarina.


MOSTAR SC
Foto: Caportal.net

Na temelju odluke Upravnog vijeća Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru raspisuje se natječaj za studente starijih godina za smještaj i prehranu u akademskoj 2022./2023. godini.

Konkurs  za studente starijih studijskih godina otvoren je od 20.06.2022. do 22.07.2022. godine, a studenti se mogu prijaviti osobno u sektoru za smještaj Centra ili online putem na web stranici www.scm.ba, prenosi Pogled.ba.

sc mostar 1

I ove godine Centar donosi studentima nove pogodnosti i to kroz stipendiranje studentskih stanarina.

Zahvaljujući NLB Banci d.d. Sarajevo prvih 20 studenata za najboljim uspjehom na rang listi imati će priliku dobiti stipendiranu cijenu stanarine u iznosu od samo 127 KM mjesečno prva tri mjeseca svog boravka u Centru.

sc mostar.2

Studentski centar Mostar slovi za najmoderniji centar u regiji nudeći studentima najbolje usluge kao što su tri obroka svakog dana u mjesecu, topla voda, grijanje, kablovski i internetski priključak. Sve smještajne jedinice opremljene su frižiderima i klima uređajima.

NLB Banka kroz svoju strategiju afirmiranja mladih kroz obrazovanje stipendira putem ovog konkursa 20 najbolje rangiranih studenata, a iste pogodnosti Centar i NLB Banka pripremaju i za studente koji prvi put upisuju fakultet (brucoši) za koje konkurs kreće u mjesecu augustu.

sc mostar

Cjelokupnu formu konkursa, usluge koje centar nudi studentima te način prijave studenti mogu vidjeti na linku klikom ovdje.

Sve ostale informacije zainteresirani studenti mogu dobiti u Sektoru za smještaj SC Mostar, pozivom na broj telefona 036/397 173 ili 036/337-203 te putem maila: smjestaj.scm@gmail.com.

konkurs scaled
Foto: Pogled.ba