Upusti se u avanturu: Volontiraj na 13. Pravo Ljudski Film Festivalu!

Volonteri i volonterke su bitan dio svakog organizacionog tima, te upravo zbog toga Pravo Ljudski Film Festival poziva sve posvećene entuzijaste starije od šesnaest godina da ulože svoje vještine i energiju u realizaciju 13. Pravo Ljudski Film Festivala, koji će biti upriličen u periodu od 28. novembra do 3. decembra 2018. godine.


Ne brinite, ne tražimo previše!

Ako ste željni izazova, sticanja znanja i volite filmsku umjetnost, spremni ste da se zajedno sa našim entuzijastičnim i predanim timom upustite u avanturu organizovanja 13. izdanja Pravo Ljudski Film Festivala!

Volontiranje na Pravo Ljudski Film Festivalu predstavlja nezaboravno iskustvo jer pomaže vašim postojećim sklonostima i sposobnostima da dosegnu novi nivo, a istovremeno pruža mogućnost razvijanja drugih vještina kroz angažman u raznolikom spektru kreativnih zadataka i neočekivano uzbudljivih poslova.

Pravo Ljudski će svakom članu i članici volonterske porodice obezbijediti užinu, poklon majicu i pristup svim projekcijama i popratnim događajima, kao i druženje sa gostima i gošćama Festivala te kreativnim mladim ljudima iz cijele regije. Svim volonterkama i volonterima koji budu dio 13. Pravo Ljudski Film Festivala bit će dodijeljena potvrda o volontiranju.

Napominjemo da volontiranje na Pravo Ljudski Film Festival ne podrazumijeva novčanu naknadu i nije u mogućnosti pokriti troškove putovanja i smještaja u Sarajevu.

Prijave šaljite na e-mail adresu apliciram@pravoljudski.org najkasnije do 5. novembra. Sve detalje o pojedinim volonterskim aktivnostima možete pronaći na web stranici Pravo Ljudski Film Festivala.

Požurite, festivalska pustolovina uskoro počinje!

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT
STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X