Upoznajte Klaru, studenticu iz Mostara koja ima svoj mali kreativni biznis

Klara radi presonalizirane postere za svaku priliku i različite poklone.


klara studentica

Studentica Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru dvadesetogodišnjakinja iz Mostara ostvarila je svoju veliku želju iz djetinjstva malim carstvom kreativnosti “Magic ideass” gdje dizajnira personalizirane poklone za sve prilike.

Uspješna studentica od malena se bavila crtanjem i dizajnom, pohađajući i tu školu, preko noći je došla na ideju da se njezin mali hobi pretvori u nešto veće. Pored fakulteta koji je jedna dimenzija, ona je u ovaj projekat uložila malo svoje osobnosti odnosno živosti i ljepote.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

 – Inspiraciju pronalazim svugdje, ponajviše na društvenim mrežama kao što su pinterest i slične stranice. Crpim je sama iz sebe uz malo mašte. Nema dizajna bez discipline te discipline bez inteligencije. Najveća inspiracija su mi roditelji, dečko, prijateljice i rodbina koji mi daju vjetar u leđa te koji su uz mene od samoga početka ovog projekta. Da njih nije bilo, vjerovatno ne bih osjetila svoju samostalnost i ljubav prema crtanju, kazala je Antunović.

Kako kaže, tu joj nije kraj nada se da će svakim danom rasti i veseliti se nadolazećim trenucima gdje će razveseliti svakog klijenta. Uvijek je vjerovala da praksa stvaranja uvjerljivog dizajna ne događa nego da se realizira i prikaže javnosti, piše Sumsova.ba.

 – Oduvijek sam bila fokusirana da to što želim mogu i ostvariti. Od kada znam za sebe, moja ljubav prema crtanju, uređivanju, dekoriranju prostorija svakim danom je sve veća. Do sada nisam imala neugodnih iskustava s klijentima, vrlo je važno svakom klijentu prići s iskrenim zanimanjem, uvažavanjem njihovih posebnih želja no naravno ne zanemarujući već nadodane prijedloge jer kako drugačije uspostaviti uspješnu komunikaciju, objašnjava Antunović.

Završila je Srednju građevinsku školu Jurja Dalmatinca u Mostaru te smjer koji je odabrala bio je Dizajn Interijera. Vjeruje da će svojom ambicijom, velikom voljom i željom za rad ostvariti sve što je i zamislila. Ona radi presonalizirane postere za svaku prigodu te i različite poklone.

U budućnosti planira i dalje nastaviti sa svojom kreativnošću te ju još više uveličati uz diplomu svoga fakulteta. Poručuje da uvijek pratimo svoje snove, da sve radimo iz ljubavi, da budemo uporni jer samo tako možemo doći do ostvarljivih ciljeva odnosno rezultata.

Njezini proizvodi se mogu naručiti na instagram stranici Magic Ideass ili putem maila magic.ideeas@gmail.com.

 – Budućnost pripada onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova te ju ne možemo predviđati nego ju moramo stvarati, kazala je.