Vrijedne nagrade na državnom seniorskom prvenstvu Bosne i Hercegovine održanom u Modriči.

Asistentica Ivona Ćavar i studentice Sveučilišta u Mostaru Iris Ćorić i Anđela Soldo, članice Sveučilišnog karate kluba Neretva, osvojile su jedno zlatno te jednu srebrenu i jednu bronzanu medalju na državnom seniorskom prvenstvu Bosne i Hercegovine održanom u Modriči.

Ivona Ćavar, asistentica na studiju kineziologije na Sveučilištu u Mostaru osvojila je zlatnu medalju i time obranila titulu državne prvakinje u borbama u kategoriji -68 kg.

Također, ovom pobjedom izborila je plasman na Europsko prvenstvo koje se održava u Španjolskoj u ožujku. Ivona je najtrofejnija mostarska karatašica koja je pored 15 titula državne prvakinje, prije nekoliko godina osvojila europsku, ali i svjetsku seniorsku broncu te brojna druga međunarodna odličja, prenosi Sumsova.ba.

Iris Ćorić studentica je četvrte godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru i osvojila je srebrnu medalju u kategoriji borbe -50kg, a Anđela Soldo, koja je magistrica studija kineziologije Sveučilišta u Mostaru osvojila je bronzanu medalju u kategoriji do 61 kg.