UNSA: Prezentacija programa mobilnosti “Mevlana”

Prezentacija programa mobilnosti Mevlana, koji finansira Vlada Republike Turske, bit će održana danas (8. aprila 2015. godine) u 14,00 sati u prostorijama Rektorata Univerziteta u Sarajevu.


mevlana

Prezentacija programa mobilnosti „Mevlana“, koji finansira Vlada Republike Turske, bit će održana danas (8. aprila 2015. godine) u 14,00 sati u prostorijama Rektorata Univerziteta u Sarajevu.

Ovom prilikom će se zainteresirani kandidati moći informirati o navedenom programu mobilnosti kao i čuti iskustva nastavnika sa Univerziteta u Sarajevu koji su koristili ovaj program te iskustva i sugestije nastavnika sa Univerziteta „Ondokuz Mayis“ u Samsunu.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Studenti i nastavnici Univerziteta u Sarajevu mogu koristiti ovaj program mobilnosti na univerzitetima Republike Turske sa kojima Univerzitet u Sarajevu ima potpisane protokole: Univerzitetu „Ondokuz Mayis“ u Samsunu, Trakijskom univerzitetu, Univerzitetu Bartin, Dicle univerzitetu, Karadeniz tehnički univerzitet i Uludag univerzitet, navodi se u saopštenju Službe za odnose s javnošću UNSA.

Konkurs za prijavu kandidata koji žele učestvovati u programu razmjene „Mevlana“ otvoren je do 17. aprila 2015. godine.

(STUDOMAT.ba)