UNSA: Prezentacija programa mobilnosti “Mevlana”

Prezentacija programa mobilnosti Mevlana, koji finansira Vlada Republike Turske, bit će održana danas (8. aprila 2015. godine) u 14,00 sati u prostorijama Rektorata Univerziteta u Sarajevu.


Prezentacija programa mobilnosti „Mevlana“, koji finansira Vlada Republike Turske, bit će održana danas (8. aprila 2015. godine) u 14,00 sati u prostorijama Rektorata Univerziteta u Sarajevu.

Ovom prilikom će se zainteresirani kandidati moći informirati o navedenom programu mobilnosti kao i čuti iskustva nastavnika sa Univerziteta u Sarajevu koji su koristili ovaj program te iskustva i sugestije nastavnika sa Univerziteta „Ondokuz Mayis“ u Samsunu.

Studenti i nastavnici Univerziteta u Sarajevu mogu koristiti ovaj program mobilnosti na univerzitetima Republike Turske sa kojima Univerzitet u Sarajevu ima potpisane protokole: Univerzitetu „Ondokuz Mayis“ u Samsunu, Trakijskom univerzitetu, Univerzitetu Bartin, Dicle univerzitetu, Karadeniz tehnički univerzitet i Uludag univerzitet, navodi se u saopštenju Službe za odnose s javnošću UNSA.

Konkurs za prijavu kandidata koji žele učestvovati u programu razmjene „Mevlana“ otvoren je do 17. aprila 2015. godine.

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X