UNSA: Dan otvorenih vrata na Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu

Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Sarajevu, jedna od najvećih i najrespektabilnijih domaćih visokoškolskih ustanova, organizira Dan otvorenih vrata u subotu, 27.5.2017. godine, u periodu od 10 do 16 sati u Kampusu Univerziteta u Sarajevu, ulica Zmaja od Bosne bb.


etf unsa elektrotehnički fakultet sarajevo

– Pozivamo Vas da nas posjetite i da Vam predstavimo jedine međunarodno akreditirane programe u Bosni i Hercegovini iz oblasti računarstva i elektrotehnike, navodi se u saopštenju iz Elektrotehničkog fakulteta UNSA.

Podaci o akreditaciji programa studija 1. ciklusa na Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu se mogu pronaći na ovom linku.

Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Sarajevu umjesto obećanja nudi višedecenijsku tradiciju potvrđenu pozitivnim iskustvima brojnih generacija bivših studenata. Diploma stečena na Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu i danas otvara brojne prilike za zaposlenje i nastavak obrazovanja u Bosni i Hercegovini, Evropi i svijetu.

Ova manifestacija predviđena je u okviru programa predstavljanja Elektrotehničkog fakulteta u Sarajevu kako učenicima srednjih škola u Kantonu Sarajevo i šire, njihovim roditeljima, tako i svim zainteresiranim privrednim i društvenim subjektima iz okruženja.

(Klix.ba)