UNMO: Svečana promocija studenata i magistara nauka

U okviru obilježavanja 38. godišnjice postojanja Univerziteta Džemal Bijedić u Mostaru, u dvorani USRC Midhad Hujdur Hujka u subotu, 14.02. održana je svečana promocija diplomiranih studenata i magistara nauka Univerziteta.


Foto: Dnevni list
Foto: Dnevni list

U okviru obilježavanja 38. godišnjice postojanja Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru, u dvorani USRC “Midhad Hujdur Hujka” u subotu, 14.02. održana je svečana promocija diplomiranih studenata i magistara nauka Univerziteta.

Dodijeljeno je ukupno 727 diploma, za 610 studenata, 96 magistara struke koji su to zvanje stekli prema Bolonjskom programu, završivši drugi ciklus studija, te 21 magistra nauka koji su svoje radove odbranili u prošloj akademskoj godini, saopšteno je iz Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru.

[divider]

> Facebook: Univerzitet u Mostaru – pratite aktuelnosti s vašeg Univerziteta!

[divider]

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X