U Hrvatskoj počele prijave za najveće studentsko sportsko takmičenje

Ova manifestacija zadnji put održana je 2017. godine te je ostvarila značajan uspjeh: preko 100 volontera, 1200 prijavljenih takmičara, više od 800 posjetitelja i 20 disciplina.


students scooters
Foto: Envato

Najveće studentsko-sportsko takmičenje Kampusijada otvorilo je prijave za takmičare! Kampusijada se vraća nakon nekoliko godina pauze, a održat će se od 1. do 3. jula na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj.

Sudionici se mogu prijaviti za takmičenje u brojnim disciplinama i aktivnostima, a za one najbolje pripremaju se i zanimljive nagrade. Od grupnih sportova na Kampusijadi možete birati između: nogometa, odbojke, košarke, graničara i stolnog nogometa. Tu su i nezaobilazne kartaške igre (trešeta, bela i briškula), stolni tenis, popularni beerpong i šah.

Prijave za sportove zatvaraju se 28. maja, nakon čega će svi prijavljeni dobiti konačan raspored. Prijave za povlačenje užeta i obaranje ruku odvijat će se na licu mjesta – Kampusijadi!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kampusijada (@kampusijada)

Na Instagram i Facebook stranicama Kampusijade osim prijava pronaći ćete sve detalje i planirani raspored aktivnosti. Za sudjelovanje u aktivnostima mogu se prijaviti svi studenti Sveučilišta u Zagrebu s tim da se određeni timski sportovi (nogomet, odbojka i košarka) dijele na muške i ženske turnire, prenosi Večernj.hr.

Za sve dodatne informacije ohrabruju studente da pošalju upite na e-mail adresu: kampusijada.borongaj@gmail.com

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kampusijada (@kampusijada)

Kampusijada se održava u organizaciji Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, Fakulteta prometnih znanosti te Fakulteta hrvatskih studija uz suradnju sa Sveučilištem u Zagrebu i Studentskim centrom Sveučilišta u Zagrebu.

Ova manifestacija zadnji put održana je 2017. godine te je ostvarila značajan uspjeh: preko 100 volontera, 1200 prijavljenih takmičara, više od 800 posjetitelja i 20 disciplina. Projekt je nagrađen Rektorovom nagradom za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici akademske godine 2015/2016.