Treći upisni rok na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu

Univerzitet u Istočnom Sarajevu raspisao je konkurs za upis studenata u prvu godinu prvog i drugog ciklusa studija na visokoškolskim ustanovama Univerziteta u akademskoj 2016/2017. godini.


Foto: STUDOMAT
Foto: STUDOMAT

Prijavljivanje kandidata za upis u prvi ciklus studija u trećem upisnom roku počelo je jučer, 12.09.2016. godine, i trajaće do 23. septembra, dok je polaganje prijemnog ispita zakazano za 26. septembar sa početkom u 9,00 časova.

Prijavljivanje kandidata u prvom upisnom roku za drugi ciklus studija počinje 26. septembra i završava se 30. septembra, dok je polaganje prijemnog ispita, na svim organizacionim jedinicama Univerziteta, zakazano za 03.10.2016. godine sa početkom u 9,00 časova.

Visina školarine za redovne i vanredne studente na studijskim programima prvog i drugog ciklusa studija na javnim visokoškolskim ustanovama za akademsku 2016/17. godinu utvrđena je Odlukom Vlade Republike Srpske, saopšteno je iz Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Pregled slobodnih mjesta na visokoškolskim ustanovama Univerziteta u Istočnom Sarajevu i drugi detalji konkursa dostupni su na veb stranici Univerziteta (www.unssa.rs.ba).

(STUDOMAT.ba)