Studirajte na Univerzitetu HSE, Rusija

 Studirajte na Univerzitetu HSE, Rusija

Univerzitet HSE raspisuje konkus za prijave za stipendije za razne discipline. Mogu se prijaviti kandidati iz svih država svijeta. Ovaj univertitet se nalazi u Rusiji, a možete da izaberete da li želite da studirate na fakultetu ili preko interneta od kuće.

OBLAST: Engleski jezik, azijske studije, dizajn, novinarstvo, istorija, studije culture, matematika, komunikacije, međunarodni odnosi, pravo, psihologija, odnosi sa javnošću, moderna politika, fizika, filologija, filozofija, prenosi mreza-mira.net.

Univerzitet HSE će održati sedmo redovno takmičenje za globalnu stipendiju za 2019/2020 akademsku godinu od 24. do 31. oktobra 2019. Učešće u ovom takmičenju je besplatno. Učesnici mogu da biraju između studiranja na fakultetu i studiranja preko interneta. Rangiran kao jedan od najboljih ruskih univerziteta, Univerzitet HSE je lider u ruskom obrazovanju i jedan je od značajnijih univerziteta za ekonomiju i društvene nauke u istočnoj Evropi i Euroaziji. Ovo je dinamičan univerzitet sa četiri kampusa i lider je u kombinovanju ruskih obrazovnih tradicija sa najboljim međunarodnim praksama u predavanju i istraživanju. Univerzitet nudi izvanredne obrazovne programe od srednje škole do doktorskih studija sa vrhunskim odjeljenjima i centrima za istraživanje u velikom broju međunarodnih oblasti.

Mogu se prijaviti kandidati iz svih država svijeta osim iz Rusije.

Kako biste se prijavili ispunite onlajn aplikacionu formu na https://www.youthop.com/link…

Rok za prijavu je 14. oktobar 2019.

Detaljnije na: https://www.youthop.com/link…

(STUDOMAT.ba)

Možda te i ovo zanima?

Osvoji kafe aparat!

Želiš osvojiti vrhunski Caffe Vergnano aparat za kafu, mjesečnu zalihu kafe i spremno dočekati nove ispitne i fakultetske izazove?