Studirajte na Univerzitetu HSE, Rusija

Univerzitet HSE raspisuje konkus za prijave za stipendije za razne discipline. Mogu se prijaviti kandidati iz svih država svijeta. Ovaj univertitet se nalazi u Rusiji, a možete da izaberete da li želite da studirate na fakultetu ili preko interneta od kuće.


180914 nemtsova hippiest moscow hero tx2epc

OBLAST: Engleski jezik, azijske studije, dizajn, novinarstvo, istorija, studije culture, matematika, komunikacije, međunarodni odnosi, pravo, psihologija, odnosi sa javnošću, moderna politika, fizika, filologija, filozofija, prenosi mreza-mira.net.

Univerzitet HSE će održati sedmo redovno takmičenje za globalnu stipendiju za 2019/2020 akademsku godinu od 24. do 31. oktobra 2019. Učešće u ovom takmičenju je besplatno. Učesnici mogu da biraju između studiranja na fakultetu i studiranja preko interneta. Rangiran kao jedan od najboljih ruskih univerziteta, Univerzitet HSE je lider u ruskom obrazovanju i jedan je od značajnijih univerziteta za ekonomiju i društvene nauke u istočnoj Evropi i Euroaziji. Ovo je dinamičan univerzitet sa četiri kampusa i lider je u kombinovanju ruskih obrazovnih tradicija sa najboljim međunarodnim praksama u predavanju i istraživanju. Univerzitet nudi izvanredne obrazovne programe od srednje škole do doktorskih studija sa vrhunskim odjeljenjima i centrima za istraživanje u velikom broju međunarodnih oblasti.

Mogu se prijaviti kandidati iz svih država svijeta osim iz Rusije.

Kako biste se prijavili ispunite onlajn aplikacionu formu na https://www.youthop.com/link…

Rok za prijavu je 14. oktobar 2019.

Detaljnije na: https://www.youthop.com/link…

(STUDOMAT.ba)