Zbog problema na faksu lažirala vlastitu otmicu

Brazilska studentica s područja Amazonije, dvadesetdvogodišnja Susan Paola Fadel Correia pozvala je policiju i rekla kako je oteta i držana svezanom dvadeset i četiri sata. Međutim, par dana nakon ove izjave policiji je priznala da je ipak sve – izmislila.


Susan je prošle sedmice rekla kako su je otela tri muškarca i dvadeset četiri sata je držali svezanom te je onda pustili. Jučer je, pak došla sebi i priznala da je ta dvedeset i četiri sata u kojima je bila ‘oteta’ provela kod svoje prijateljice, a sve je učinila kako ne bi uzrujala majku sa svojim problemima na fakultetu, odnosno jer nije na vrijeme predala završni rad, prenosi pogled.ba.

Ipak, sada je majka, ali i šira javnost saznala cijelu pozadinu priče, a studenticu je policija otpužena za davanje krivih otpužbi. Ne znamo kako ju je kaznila majka.

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X