STUDOMAT i Fine Food vam donose ukusne i zanimljive studentske recepte!

Kako pripremiti savršenu pizzu za samo četiri minute?

Pizza je najpopularnije jelo na svijetu, a sada ovaj savršeni specijalitet italijanske kuhinje možete pripremiti za samo četiri minute.

Svaki pizza majstor krije tajnu svoga uspjeha. Ipak, samo pravi majstori znaju da je najbitnija osnova. Uz Fine Food podloge za pizzu, gotovo „handmade“ zamrznuto tijesto za pizzu je odmah spremno za pripremu i uz malo mašte, napravite vašu pizzu iz snova.

Lagano i brzo, pizza je spremna za pečenje u vašoj pećnici, a vaši ukućani ili cimeri će na vas gledati kao na najvećeg pizza majstora!

Sir, gljive, suho meso, sudžuka, paradajz sos, origano, tunjevina… koja je vaša omiljena kombinacija sastojaka na Fine Food podlogama za pizzu? Pišite nam, a za više ukusnih i zanimljivih studentskih recepata pratite rubriku studentski recepti.

Fine Food podloge za pizzu izrađuju se na zanatski način – ručno, te prema jedinstvenoj recepturi, vodeći računa o pravovremenom slijedu aktivnosti tokom kompletnog proizvodnog procesa, kako bi dobili savršen finalni proizvod. Spoj su kvaliteta, brzine i jednostavnosti pripreme.

Podloge za pizzu možete pronaći u Fine Food objektima, supermarketima u Sarajevu, ali ih i naručiti putem servisa Korpa i Glovo.