Studentima prijeti zatvorska kazna: Na tulumu potajno snimali par u intimnom odnosu

Poprilično nepromišljeni potez dvojcu studenata doveo je u sudske klupe te im prijeti šest mjeseci uvjetne zatvorske kazne.


Foto: Envato
Foto: Envato

Naime, nakon što se jedan par s tuluma na kojem su prisustvovali povukao u spavaću sobu, oni su ih odlučili potajno snimati, a onda su te snimke i prosljeđivali drugima.

Dvojica studenata zaradila su optužnice jer su na kućnom tulumu potajno snimali i dijelili snimke djevojke i mladića u intimnom odnosu. Događaj se zbio u oktobru u kući na zagrebačkom području, a prema optužnici su se u jednom trenutku djevojka i mladić povukli na sprat u spavaću sobu te se upustili u intimni odnos, prenosi srednja.hr.

Petorica mladića koja su prisustvovala tulumu popela su se na balkon te ih u jednom trenutku počela snimati mobitelom. Student Luka (18) snimao, a potom i snimke proslijedio studentu Luki (19), a ovaj pak svojem prijatelju Luki (20). Najstariji od trojice Luke nije dalje gonjen jer nije nikome proslijedio dobivenu snimku.

U slučaju je ispitano čak 18 osoba, a tužitelji su podignuli optužnicu protiv Luke koju je snimao i Luke koji je snimku proslijedio. Mladiće se tereti za neovlašteno snimanje i povredu prava privatnosti, predložena je uvjetna zatvorska kazna od šest mjeseci, na što mogu uložiti prigovor.