Studentica zakasnila na fakultet zbog bube: Pročitajte njenu priču

Imate li prijatelja koji se plaši buba?


bube

Svake akademske godine, barem jedna buba upropasti studentima dan: nalaze ih u obrocima u menzi, među plahtama studentske posteljine ili na hodnicima studentskih domova.

Gdje god da se pojavile, jedno je sigurno – ne želimo ih u studentskoj svakodnevici, osim ako nisu leptirići, krijesnice ili bubamare, prenosi Mojfaks.hr.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Ovaj stav zasigurno dijeli i studentica koledža Colby kojoj jedna buba u sobi jednostavno nije dala na predavanje zbog čega je profesoru poslala mail u suzama.

Zuji kao u horor filmu

Naime, u sobu joj je uletjela buba koja se ispriječila između nesretne studentice i vrata. Sa svakim studentičinim korakom, buba bi poletjela i zujala krilima toliko da je studenticu podsjećala na neko biće ih horor-filma.

buba

O svemu je u urnebesnom mailu obavijestila profesora.

 – Dragi profesore, zakasnit ću danas na predavanje. Nisam sigurna koliko, ali doći ću. Već 20 minuta pokušavam naći način da izađem iz svoje sobe. Između mene i vrata ispriječila se jedna buba i kad se pomaknem, pomakne se i ona, a kad leti njena krila puštaju grozan zvuk, kao iz horora. Nalazimo se bezizlaznoj poziciji, na moju štetu, i sigurna sam da buba to shvaća. Sa štovanjem, u suzama, opisala je slikovito u mailu svoju nezavidnu situaciju ova maštovita studentica.

Što se dalje događalo, nažalost ne znamo, no držimo fige da je neko od komšija ili kolega došao i izbavio studenticu njenih muka.