Studentica medicine u stajlingu koji je uvijek in: “Pratim trendove, ali ne kupujem nešto što bih nosila samo jednu sezonu”

Carla Živalj jedna je od onih simpatičnih i modno osviještenih djevojaka čijim se stilom inspiriramo već godinama, bez obzira na sezonu i aktualne trendove.


c 2
Foto: Google

Carla Živalj jedna je od onih simpatičnih i modno osviještenih djevojaka čijim se stilom možemo inspirisati bez obzira na sezonu i aktualne trendove, piše diva.večernji.hr.

Ovu ležernu i praktičnu kombinaciju odabrala sam za obavljanje raznh stvari po gradu. Pomalo pratim trendove, ali ne kupujem nešto što bih nosila samo jednu sezonu. Nikad ne bih nosila životinjske uzorke, ispričala je tada Carla, čijim se stajlingom možete inspirirati u nešto ležernijim prilikama.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

hkj
Foto: Carla Živalj

Teddy kaput koji je odabrala odolijeva prolaznosti trendova pa je izvrstan dodatak zimskoj garderobi. Topao je i paše na sve, a posebno dobro izgleda u ležernim varijantama. Carla ga je spojila s vječnim prugicama i hlačama na “crtu”, a njihovu strogoću razbila je bijelim patikama, još jednim klasikom u kolekciji.

studentica 1
Foto: Diva

Najudobnije u patikama

 – Lako ih je voljeti, idu na sve, a imaju i svoje genijalne dizajnerske verzije.