Studentica Elektrotehničkog fakulteta UNSA: Jedino u Hubu mogu biti fokusirana na to što učim

Samra je studentica Elektrotehničkog fakulteta na UNSA, a ističe kako jedino u Hubu može biti fokusirana na to što uči čak 8 sati.


Samra Salkić je upisala Elektrotehnički fakultet znajući da će steći adekvatno znanje i spremnost na tržištu radu. Samra također zna da se inženjerstvo dobro plaća.

Advertisements

O njenim anegodatama na Hub Homeworku su napisali da češće padne kad izlazi iz tramvaja, nego na ispitima.

Pored inženjerskih, elektroenergetskih shema, kodova, brojeva, struje, integrala, izvoda, programiranja, Tesle, Ampera, hidroelektrana i svih drugih postrojenja, Samra aktivno uči turski jezik, gdje bi i voljela svoje poznavanje iz elektrotehnike primijeniti negdje vani.

https://www.facebook.com/HUBhomework/posts/1231246743944048

Homework Hub je multifunkcionalni prostor za učenje, rad i druženje. Zasnovan je na principu coworking prostora s prilagodbom za studente i mlade. Homework Hub je, kako kažu osnivači, nastao iz potreba sa kojima su se i sami susretali kao studenti, a to je motivirajući prostor gdje mladimogu ispunjavati svoje školske/univerzitetske obaveze, učiti sami ili u grupi i pripremati se za ispite, testove i kolokvijume.

Predstavljamo Homework Hub – multifunkcionalni prostor za učenje, rad i druženje

Homework možete posjetiti na adresi Kolodvorska 12 u Sarajevu, pratiti ih na Facebooku i Instagramu, a za više informacija kontaktirajte Homework ekipu na broj telefona 062 171 472 ili putem e-maila [email protected]

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!