Studentica Elektrotehničkog fakulteta UNSA: Jedino u Hubu mogu biti fokusirana na to što učim

Samra je studentica Elektrotehničkog fakulteta na UNSA, a ističe kako jedino u Hubu može biti fokusirana na to što uči čak 8 sati.


Samra Salkić je upisala Elektrotehnički fakultet znajući da će steći adekvatno znanje i spremnost na tržištu radu. Samra također zna da se inženjerstvo dobro plaća.

Advertisements

O njenim anegodatama na Hub Homeworku su napisali da češće padne kad izlazi iz tramvaja, nego na ispitima.

Advertisements

Pored inženjerskih, elektroenergetskih shema, kodova, brojeva, struje, integrala, izvoda, programiranja, Tesle, Ampera, hidroelektrana i svih drugih postrojenja, Samra aktivno uči turski jezik, gdje bi i voljela svoje poznavanje iz elektrotehnike primijeniti negdje vani.

HUB ETF inženjeri/ke: Samra Salkić, studentica Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, ističe kako jedino…

Posted by Hub Homework on Monday, 28 December 2020

Homework Hub je multifunkcionalni prostor za učenje, rad i druženje. Zasnovan je na principu coworking prostora s prilagodbom za studente i mlade. Homework Hub je, kako kažu osnivači, nastao iz potreba sa kojima su se i sami susretali kao studenti, a to je motivirajući prostor gdje mladimogu ispunjavati svoje školske/univerzitetske obaveze, učiti sami ili u grupi i pripremati se za ispite, testove i kolokvijume.

Predstavljamo Homework Hub – multifunkcionalni prostor za učenje, rad i druženje

Homework možete posjetiti na adresi Kolodvorska 12 u Sarajevu, pratiti ih na Facebooku i Instagramu, a za više informacija kontaktirajte Homework ekipu na broj telefona 062 171 472 ili putem e-maila hubhomework@hotmail.com.